• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Varattu OP3T 128, midnight black, 400e sis postit

slate

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
12   0   0
Liittynyt
19.2.2004
Viestit
228
Reaktiopisteet
3
Puhelinmalli
Laidasta laitaan.
Takuu
Kyllä
Kuitti
Kyllä
Väri
Black
Tallennustila
128
Kunto
Loistava
Vaihto
Ei oikeestaan.
Hintapyyntö
400
Sijainti
Parainen
Toimitustavat
Posti, nouto sovittavissa
Myyjän nimi
Lauri
Myyjän sähköposti
paasio ättt gmail.com
Myyjän puhelinnumero
o4oo 275 4oo
Pyyntihinta on myyntihinta.

Noin. kuukauden vanha midnight black oneplussa. Näytössä orggiskalvo. Puhelin virheetön.

En tuu toimeen kameran autofocuksen kanssa, siksi myyntiin. (4.1.3 oos-update tuntus fixaavan autofocusta, mut myydään silti, odottelen Nokiaa)

Kyselyt yv:llä, niin ei tuu turhia uppeja.

Mukaan ostopaketin sisältö, kuitti ja yks dbrandin half-skini.

p.s. hupiostajat älkää vaivautuko. Tarjoukset on sitovia.
 
Viimeksi muokattu:

slate

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
12   0   0
Liittynyt
19.2.2004
Viestit
228
Reaktiopisteet
3
Puhelinmalli
Laidasta laitaan.
Hophop.. Nyt näitä mustia ei saa enää kaupasta.
 

slate

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
12   0   0
Liittynyt
19.2.2004
Viestit
228
Reaktiopisteet
3
Puhelinmalli
Laidasta laitaan.
Viel on. Tästä huippukuntonen musta op3t käteen.

420e!
 
Top Bottom