Mobiili.fi OP nappasi kärkisijan – lähimaksaminen puhelimella onnistuu viimein

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]OP ilmoitti tänään, että suosittu Pivo-sovellus saa lähimaksuominaisuuden. Muillakin pankeilla on suunnitelmia lähimaksujärjestelmien toteuttamisesta, mutta OP on ensimmäinen mobiililähimaksut käyttöön ottava pankki Suomessa.

  Pivo on OP:n mobiililompakkosovellus, jolla käyttäjät voivat muun muassa tarkkailla saldoaan ja hyödyntää erilaisia etuohjelmia. Lisäksi sovelluksessa on jo jonkin aikaa testattu lähimaksuominaisuuksia rajatussa pilottiohjelmassa.

  Nyt lähimaksut ovat saatavilla kaikille OP:n asiakkaille. Pivo-sovelluksella ja NFC:llä varustettu Android-puhelin toimii siis tästä päivästä alkaen maksuvälineenä kaupoissa, jotka vastaanottavat lähimaksuja. ”Koska kaikki Pivolla tehtävät lähimaksut varmennetaan puhelimen tunnuskoodilla ja lisäksi käyttäjän niin halutessa vielä Pivon omalla pääsykoodilla, asiakkaat voivat luottaa maksutapahtuman turvallisuuteen”, OP:n uusien liiketoimintojen kehittämisestä vastaava yksikönpäällikkö Kristian Luoma vakuuttaa.

  Pivon lähimaksupilotti aloitettiin jo keväällä 2015. ”Asiakkaat ovat olleet innoissaan uudesta maksutavasta. Lähes kaikki pilottiin osallistuneet käyttäjät suunnittelivat jatkavansa lähimaksuominaisuuden käyttöä kokeilujakson jälkeen”, Luoma kehaisee. Pivon lähimaksu on toteutettu yhteistyössä Visan kanssa.

  OP:n lisäksi myös Nordea suunnittelee omaa lähimaksuratkaisuaan. Nordea Payn julkaisuajankohdasta ei kuitenkaan tässä vaiheessa ole tietoa.

  [​IMG]
  OP:n Pivo-sovellus.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju