• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Vaihdettu Op 3T 64gb

 • Viestiketjun aloittaja 62400
 • Aloituspäivä
Tila
Ei auki vastauksille.
6

62400

Takuu
Kyllä
Kuitti
Kyllä
Väri
Gunmetal
Tallennustila
64
Kunto
Huippu
Vaihto
Paljon halvempaa
Hintapyyntö
360 smartpostilla
Sijainti
Mänttä
Toimitustavat
Posti f2f
Op 3T 64gb ihan kuin pakasta vedetty ja alkuperäinen kalvokin vielä ja yksi suojakuori. Tottakai kaikki alkuperäiset romppeet mukaan.


Vaihdossa joku max 150e luuri
 

Tatzkechef

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
7   0   0
Liittynyt
24.2.2017
Viestit
39
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Samsung A52S
Op 3T 64gb ihan kuin pakasta vedetty ja alkuperäinen kalvokin vielä ja yksi suojakuori. Tottakai kaikki alkuperäiset romppeet mukaan.


Vaihdossa joku max 150e luuri


Kiinnostaisiko oukitel k10000?
 

peltool

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
12.5.2014
Viestit
49
Reaktiopisteet
58
Puhelinmalli
Sony Xperia 1 IV
Entäpä Yotaphone 2?
 

Snowfun

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
3   0   0
Liittynyt
25.1.2011
Viestit
86
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Xiaomi Redmi Note 8T
Sony xperia z2? Lataustelakkaa, magneettilaturia ja kuoria mukaan. Jyväskylässä.
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom