Mobiili.fi OnniBus esitteli OnniRider-mobiilisovelluksensa – vasta yhdelle reitille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2183
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  OnniRider-sovellus Androidille.


  Onnibus.com on julkaissut uuden mobiilisovelluksen, OnniRiderin, joka aluksi tulee käyttöön sen Porvoo-Helsinki-reitillä.

  OnniRider-sovellus on saatavilla jo Android-laitteille Google Playsta, minkä lisäksi se on pian tulossa Applen iOS:lle. Lisäksi palvelua voi käyttää myös onnirider.com-sivustolla.

  Ensimmäiseksi Porvoo-Helsinki-Porvoo-reitillä käyttöön otettavalla OnniRiderilla voi matkustaa kertalipulla (6 euroa), vuorokausilipulla (10 euroa), viikkolipulla (40 euroa) tai kuukausilipulla (140 euroa). Viikko- ja kuukausilippu ovat myynnissä vain OnniRiderin kautta ja kerta- ja vuorokausiliput ovat sovelluksen kautta edullisempia kuin kuljettajalta bussista ostettuna. Sovellus mahdollistaa myös aikataulujen tarkistamisen, matkan suunnittelemisen ja matkustushistorian katselemisen.

  Jatkossa OnniRider-sovellus voi laajentua kattamaan laajemmin OnniBus.comin palvelut.

  ”Hinnoittelu ja aikataulut ohjaavat mitä välinettä ihmiset käyttävät liikkumiseensa. Olemme kuunnelleet asiakkaita ja uudistaneet aikatauluja, lisänneet pysähtymispaikkoja ja tuoneet tarjolle nykyaikaisen lippupalvelun. Uudistuksemme näkyy entistä sujuvampana liikenteenä Porvoo-Helsinki-välillä”, toteaa OnniBus.comin toimitusjohtaja Lauri Helke,. ”On luonnollista tuoda OnniRider Porvoo-Helsinki-reitille, missä kulkee huomattava määrä ihmisiä. Applikaatio saa heti oivan tulikasteen ja me dataa muita hyödyntämissuunnitelmiamme varten”.

  OnniBus.comin aiempi toimitusjohtaja Pekka Möttö jätti yrityksen aiemmin tänä vuonna ja siirtyi startup-yritys Tuupin johtoon luomaan paikallisliikenteen aikataulu-, reitti- ja lippusovellusta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju