Mobiili.fi Onko tulevassa LG G5 -huippupuhelimessa todella erikoinen akkuratkaisu? Kuva vihjaa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  LG tulee julkistamaan 21. helmikuuta Mobile World Congressin alla todennäköisesti uuden G5-lippulaivaälypuhelimensa. Aiemmin tänään kerroimme LG:n lähettäneen kutsuja tilaisuuteensa medioille, ja myös Mobiili.fi sai päivän aikana kutsun.

  Nyt CNet-sivuston korealaisen version lähteet ovat kertoneet, että tulevaan G5:een olisi luvassa varsin erikoinen akkuratkaisu. Uutuudessakin akku olisi edelleen käyttäjän vaihdettavissa, mutta uudistuneen rakenteen myötä akunvaihto kävisi harvinaisella tavalla – puhelimen alareuna olisi irroitettava, jonka jälkeen akku on mahdollista liu’uttaa sisään tai ulos. Kyseessä olisi hyvin poikkeuksellinen, jopa ennen näkemätön rakenneratkaisu älypuhelinten aikakaudella.

  CNet on luonut oheisen mallikuvan sen perusteella, mitä heidän tietolähteensä kertoi.

  [​IMG]
  CNet Korean julkaisema havainnekuva tietolähteen antamista LG G5 -rakennetiedoista


  Lisäksi G5:ssä äänenvoimakkuuden säätöpainikkeet löytyisivät jälleen puhelimen sivureunalta, eivätkä takaa LG:n tähän asti suosiman tavan mukaan. Takaa kameran vieressä olisi paikka enää vain sormenjälkitunnistimelle G5:ssä.

  Kuorimateriaaliksi olisi myös valittu nyt metalli, ja kuten kuvakin kertoo, olisi G5:n muotokieleen luvassa merkittävä muutos LG:n aiemmasta linjasta. Kulmat olisivat pyöreitä eikä laite olisi enää lainkaan kaareva muodoltaan.

  LG lienee halunnut säilyttää vaihdettavan akun uutuudessaan, ja puhelimen ohentamiseksi on päätynyt uudenlaiseen akkuratkaisuun osana uudistunutta muotoa. Kysymysmerkiksi jää käytännön toteutus ja sen kestävyys: liikkuvat tai erilliset osata teoriassa rikkoutuvat aina helpommin kuin kiinteät ratkaisut. Jos G5:ssä nähdään kuvien mukainen ratkaisu, mitä todennäköisimmin alaosan ja muun puhelimen välillä pitäisi olla myös liitinpinnit tiedon ja virran siirtämiseksi alapalan liitinten, ja muun puhelimen rakenteen välillä.

  Aiempien huhujen mukaan LG:n G5:een pitäisi olla tulossa myös 20 megapikselin kamera Sonyn valmistamalla kennolla sekä Qualcommin Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri. Näytön kooksi on arvailtu 5,3 tuumaa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju