Mobiili.fi Onko tässä Sonyn seuraava huippupuhelin? Kuvat paljastavat uuden designin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Sonyn F8331 GSMArenan kuvassa edestä.


  Sonylta lienee luvassa vielä tänä vuonna myös uusi lippulaivatason huippupuhelin alkuvuodesta Mobile World Congressissa julkistetun ja myyntiin nyt kesänä saapuneen X Performancen jatkoksi.

  Nyt GSMArena on julkaissut vastaanottamiaan selkeitä kuvia, joissa pitäisi näkyä Sonyn uusi huippupuhelin. Mielenkiintoisinta kuvissa on niissä esiintyvän puhelimen Sonyn viimeaikaisesta linjasta poikkeava design, jossa laite on ylä- ja alapäädyistään kulmikas, mutta sivureunoiltaan hieman pyöristetty. Edestä löytyvät myös stereokaiuttimet, takana puolestaan kameran ympäristön järjestely on uusi. NFC-antenni löytyy puhelimen edestä näytön yläpuolelta. Rakenne näyttäisi olevan pääosin metallinen.

  Tietojen mukaan kuvissa näkyvä puhelin on toistaiseksi koodinimellään Sony Xperia F8331 -tunnettu laite, jonka tekniset tiedot paljastuivat myös hiljattain GFXBench-testiohjelmiston kautta.

  Uutuuden kerrotaan tarjoavan hieman X Performancea kookkaamman näytön, kuitenkin yhä 1920×1080 pikselin Full HD -tarkkuudella, sekä 4K-videotallennuksen mahdollisuuden takakameran ohella lisäksi myös etukamerallla ja ensimmäisenä Sonyn puhelimena alapäädystä löytyvä liitäntä olisi USB-C-mallia. Aiempaan tapaan sivulta löytyvästä lukituspainikkeesta odotetaan yhä löytyvän myös sormenjälkitunnistin.

  Aiemmin paljastuneita teknisiä yksityiskohtia F8331:ssä pitäisi vielä olla Qualcommin Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri, kolmen gigatavun RAM-muisti, 32 gigatavun sisäinen tallennusmuisti sekä takana 23 ja edessä 13 megapikselin kamerat. Teknisesti uutuus vaikuttaisikin olevan käytännössä identtinen X Performancen kanssa ainakin toistaiseksi kuultujen seikkojen osalta. Näyttö, jonka tarkasta koosta ei ole vielä tietoa, saattaa kuitenkin olla hivenen kookkaampi.

  Sonyn julkaisuaikataulun perusteella uutuuden julkistus voisi hyvinkin tapahtua syyskuun alussa Berliinissä käynnistyvillä IFA-messuilla.

  [​IMG]
  Takaa paljastuu Sonyn F8331:n metallinen rakenne.

  [​IMG]
  Alhaalta Sonyn F8331:stä löytyy ensi kertaa USB-C-liitäntä. Tämä kuvakulma paljastaa myös puhelimen sivuilta kaarevat ja ylä- ja alapäädystä kulmikkaat muodot.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju