Mobiili.fi Onko tässä Microsoftin peruma uutuuslaite?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2093
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Microsoftin Band 3:sta on vuotanut verkkoon kuvia. FUD Hater -nimimerkillä esiintyvä käyttäjä latasi oheiset kuvat Windows Centralin keskustelupalstalle.

  Microsoft on tiettävästi perunut Band 3:n ja lopettanut sen kehitystyön. Hiljattain Microsoft vahvisti, ettei sillä ole toistaiseksi suunnitelmia tuoda markkinoille uusia Band-laitteita.

  Band 3 muistuttaa kuvien perusteella huomattavasti Microsoftin aiempia Band ja Band 2 -rannekkeita, mutta annettujen tietojen mukaan se olisi esitellyt muutamia uusia ominaisuuksia.

  Band 3 olisi ollut aiemmasta poiketen vedenkestävä, tukenut RFID-radioaaltotunnistusta sekä ennen kaikkea sisältänyt EKG- eli sydänsähkökäyrämittauksen ja verenpaineen seurannan.

  Lisäksi Band 3:lla olisi voinut seurata myös uintiharjoituksia aiempien perinteisempien maalla tapahtuvien liikuntamuotojen ohella.

  Microsoft on kertonut jatkavansa sen Microsoft Health -terveysohjelmistoalustan tukemista ja kehitystä. Kuluttajalaitteista, kuten Lumia-älypuhelimista sekä myös Band-rannekkeista, se on kuitenkin raportoidusti vetäytymässä.  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju