Mobiili.fi Onko tämä kuva otettu tulevalla huippu-Lumialla?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2095
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Vuotokuvassa väitetyn Lumia 950:n prototyyppi.


  Microsoftilta odotetaan kuumeisesti Windows 10 Mobilen virallista versiota ja samalla uusia huippu-Lumioita. Tulevien laitteiden tekniset ominaisuudet ovat jo pitkälti vuotaneet verkkoon, mutta vuotokuvia ei ole vielä juurikaan tullut. Ricciolo -niminen käyttäjä on julkaissut Twitterissä uuden kuvan, joka on hänen mukaansa otettu julkistamattomalla Windows 10 Mobile -laitteella – mahdollisesti Lumia 950:lla tai 950 XL:llä.

  Itse kuva ei juurikaan mitään paljasta, mutta Ricciolo mainitsee twiitissään, että laitteessa on paranneltu optinen kuvanvakain. Lumioiden optiset kuvanvakaimet ovat saaneet verkossa laajalti kiitosta, joten jotain hyvää on luultavasti tulossa. Käyttäjä kuitenkin muistuttaa, että puhelimen laiteohjelmisto on vielä kaukana lopullisesta, joten kuvanlaatua ei kannata ainakaan vielä täysin teilata.

  Astetta kookkaampi ja tehokkaampi Lumia 950 XL pakkaisi sisäänsä 5,7 tuuman QHD-näytön, Snapdragon 810 -järjestelmäpiirin, kolme gigatavua käyttömuistia, 32 gigatavua tallennustilaa sekä 20 ja viiden megapikselin kamerat.

  Lumia 950:ssa olisi 5,2 tuuman Full HD -kosketusnäyttö, Snapdragon 808 -järjestelmäpiiri, kolme gigatavua RAM-käyttömuistia, 32 gigatavua tallennustilaa sekä 20 ja viiden megapikselin kamerat.


  Unannounced WP10p,FAR from final FW,improved O.I.S… pic.twitter.com/6Ii8SOb8rt

  — Ricciolo (@Ricciolo1) August 12, 2015
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju