Onko tällaista softaa olemassakaan? (N70)

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Gelupa, 13/9/06.

 1. Gelupa

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/9/06
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Itseasiassa tarvetta olisi muutamallekin pikku ohjelmalle. Olettaisin, että en ole ainoa joka tällaisia kaipailee.

  Olen koittanut etsiä ohjelmaa jolla saisi N70:ssä kameranlaukaisunapin muuhunkin käyttöön, eli esim. jonkun ohjelman käynnistymään sillä napilla kun ei olla kameramoodissa. Ei vain natsaa.

  Toinen kovinkin tarpeellinen ohjelma olisi sellainen, jolla saa luotua puhelimeen pikakuvakkeita suoraan tiedostoihin. Esimerkkinä olkoon vaikka eräs Excel-taulukko jota tarkastelen melko usein puhelimen näytöltä. Sen sijaan että joudun joka kerta erikseen käynnistämään QuickSheetin ja selaamaan hakemistoista tuohon haluamaani tiedostoon, olisi kätevää kun voisi luoda valikkoon suoran pikakuvakkeen tiedostoon joka avaisi sen asiaankuuluvalla ohjelmalla.

  Kolmanneksi, onko kukaan keksinyt mitä hyötyä tuosta Siirry-valikosta on, kun ei siihen tunnu pystyvän lisäämään ohjelmia yms. niin millään (juuh, ja ohjeet on luettu, hirveästi eivät hyödyttäneet). Tai jos joku tietää erillistä ohjelmaa jota voisi käyttää 'pikavalikkona' muutamalle kuvakkeelle Siirry-valikon tapaan, niin semmoinenkin toki kävisi.

  Tulipa kirjoitettua pitkästi, mutta jotenkin vain harmittaa kun tuollaisia yksinkertaisia tarpeellisia ohjelmia ei ikinä löydä niin millään. Kaiken maailman turhaketta ja kilkettä kyllä on S60-softasivustot täynnänsä. Jos joku osaa avittaa näiden kysymysten kanssa niin olisin erittäin kiitollinen.
   

Jaa tämä viestiketju