Mobiili.fi Onko sinulla Lumia? Microsoft vahvisti muutoksen – näin asiakastuki ja huolto hoituvat jatkossa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 5/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Lumia 950 XL.


  Microsoft on vahvistanut Lumioiden ja sen peruspuhelinten asiakastuen ja laitekorjausten siirtymisen ulkopuolisen tahon hoidettavaksi.

  Kerroimme Microsoftin Lumia-tuen ulkoistuksesta pari päivää sitten maanantaina. Nyt Microsoft on vahvistanut muutokset Mobiili.fille toimittamassaan kommentissa.

  Microsoft kertoo olevansa sitoutunut tarjoamaan vahvaa myynnin jälkeistä tukea Lumioiden ja peruspuhelinten omistajille. Näin tehdäkseen Microsoft on sopinut B2X:n toimimisesta Microsoftin pääasiallisena jälkimarkkinointikumppanina, joka tarjoaa asiakastuen ja laitekorjaukset Lumioille ja peruspuhelimille lokakuusta alkaen.

  Suomenkielisillä Lumia-tukisivuilla kehotetaan jo nyt ottamaan yhteyttä B2X:ään ja ohjataan sen englanninkielisille verkkosivuille, jos annetut ohjeet eivät tarjoa ratkaisuja ongelmaan.

  [​IMG]
  Lumia-ongelmissa kehotetaan ottamaan yhteyttä B2X:ään.


  B2X:n sivut tarjoavat mahdollisuuden puheluun tai viestikeskusteluun sen edustajan kanssa tai huoltoon lähettämiseen puhelimen IMEI-numeron ilmoittamisen jälkeen.

  Lumia-myynnin on huhuttu olevan päättymässä täysin vielä tänä vuonna, viimeistään joulukuun aikana. Tätä Microsoftilta ei kuitenkaan ole vahvistettu.

  Jatkossa Lumioiden asiakastuen ja laitekorjausten ollessa siirretty B2X:n hoidettavaksi, jää Microsoftin tehtäviksi lähinnä ohjelmistopäivitysten tarjoaminen Lumia-laitteille. Microsoft on kertonut jatkavansa Windows 10 Mobilen kehitystyötä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju