Onko sinulla Elisan liittymä? Katso miten Moi voi olla halvempi

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22351
Reaktiopisteet
216


Moi Mobiili on suomalainen operaattori, joka tekee asioita uudella virkeällä tavalla haastaen perinteiset operaattorit täällä.

Viime toukokuussa aloittanut Moi uudisti syksyn tullessa tuotevalikoimaansa niin, että nyt Moilta saa halutessaan myös vain yksittäisen 4G-liittymän – ja erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Moi 4G -liittymän perushinta kuukaudessa on vain 6 euroa, millä rahalla liittymään saa 4 gigatavua datasiirtoa kuukauden aikana. Jos liittymäänsä haluaa rajattoman netin, maksaa se 12 euroa lisää eli yhteensä hinta on tällöin 18 euroa kuussa.

Siirry Moin sivuille – tilaa liittymäKuten alta löytyvä vertailu kertoo, on Moin liittymä monille oiva valinta Elisan liittymään verrattuna.

Moi 4G -liittymä on Elisan parhaiten vastaavia liittymiä halvempi kuukaudessa rajattoman datan kanssa sisältäen aina 100 Mbit/s -enimmäisdatanopeuden. Moilla puhelut ja tekstiviestitkin ovat minuuttihinnaltaan edullisempia.

Eikä Moin liittymässä joudu antamaan markkinointilupaa – toisin kuin Elisan liittymissä, jollei halua maksaa euron lisämaksua kuukaudessa.Entä jos tarvitsen useamman liittymän?


Moin erikoisuus on, että liittymiä eli Moin kielellä simmejä voi lisätä jakamaan halutessaan yhteistä datapakettia. Jos esimerkiksi tarvitsee kolme liittymää, saa ne Moilta 18 eurolla kuukaudessa – sisältäen yhteensä 12 gigatavua dataa, jonka voi käyttää kuukauden aikana liittymien välillä aivan miten haluaa.

Onko tarjolla rajatonta puhepakettia?


Normaalisti Moissa puhelut on hinnoiteltu käytön mukaan 0,055 € / alkava minuutti, mutta halutessaan Moi-liittymään saa SIM-korttikohtaisen rajattoman puhepaketin 10 euron lisämaksulla kuukaudessa. Rajattomasti puhetta ja rajattoman netin tarjoava Moi-liittymä maksaa näin yhteensä 28 euroa kuukaudessa.

Elisalta rajattomat puhelut ja tekstiviestit sisältävän liittymän saa alkaen 24,90 eurolla kuukaudessa sisältäen rajattoman tiedonsiirron 1 Mbit/s -nopeudella. Moita vastaavalla 100 megabitin datanopeudella varustetun, rajattomasti puheluita ja tekstiviestejä sisältävän Saunalahti Huoleton 4G EU -liittymän Elisalta saa 29,90 eurolla kuukaudessa (12 kk etu, normaali hinta 34,90 € / kk). Toisin kuin Moi, tämä Elisan liittymä sisältää myös rajattomasti tekstiviestejä ja 600 megatavua tiedonsiirtoa EU-alueella kuukaudessa.

Pitääkö Moissa sitoutua johonkin? Ei pidä!


Moin kanssa et sitoudu mihinkään etkä maksa turhasta. Samoin kuin Elisalla, Moin sopimuksissa ei ole mitään määräaikaisuuksia.

Siirry Moin sivuille – tilaa liittymä


Jäikö kysymyksiä? Katso koko Moi Mobiilin hinnasto tästä
t


Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom