Onko olemassa "softahiirtä" pocket pc:lle?

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja spug, 17/3/05.

 1. spug

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/9/04
  Viestit:
  193
  Tykkäykset:
  0
  Hakemani asia kuulostaa heti alkuun hassulta, mutta yritän löytää josko tavalliselle pocket pc:lle olisi jo olemassa sovellusta, jolla tikkua ei aina tarvitsisi kaivaa esiin. Objektien valitseminen tapahtuisi jonkinlaisella pointterilla tai kuten Neonodessa, eli kosketusnäyttö toimisi aivan kuten touchpad kannettavissa.

  Lisäksi sormella objektin painaminen on kosketusnäytöllä hankalaa. Iso sormi painaa usein montaakin nappulaa samaan aikaan ja mikään niistä ei tule valittua. Onko olemassa sovellusta, joka laskisi sormen painamasta alasta jonkinlaisen keskipisteen ja klikkaisi vain kyseistä pikseliä?
   
 2. John Cooper

  John Cooper Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/11/02
  Viestit:
  2425
  Tykkäykset:
  0
  Ainakin HP iPaq hx4700:ssa on vakiona hiiri, jota ohjataan ruudun alla olevan kosketuslevyn kautta. Samasta levystä löytyvät myös Pocket PC -määrityksen mukaiset funktionäppäimet (kalenteri, yhteystiedot...)

  [​IMG]

  Tämä on ensimmäinen PDA:n hiiri, johon itse olen törmännyt. Tätä hiirtä on tullut käytettyä kynän korvikkeena lähinnä tärisevissä paikoissa kuten lentokone ja auto, muissa olosuhteissa kynän kanssa tökkiminen on mielestäni nopeampi/tarkempi vaihtoehto.
   

Jaa tämä viestiketju