Onko nyt GPS-GPRS-puhelimen aika?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja SingletonII, 21/8/03.

 1. SingletonII

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/7/02
  Viestit:
  78
  Tykkäykset:
  0
  Olen odottanu tälläistä pakettia jo pitkään, mutta eipä ole Benefon eikä mikään muukaan yhtiö tuonut tälläistä pakettia markkinoille. Ensi viikolla sitten näemme missä mennään eli tuleeko Benefonilta värinäytöllinen GPS-GPRS vai ei, itse veikkaan että ei tule:

  Benefon yhteistyöhön 4 Technology Solutionsin ja Esperin kanssa turvaratkaisuissa

  Torstai 21.08.2003 14:49 Kauppalehti Online

  Telematiikkalaitteita valmistava Benefon on ryhtynyt yhteistyöhön 4 Technology Solutionsin ja Esperin kanssa tarjoamalla turvapalvelua, jossa hoivapalveluyhtiö Esperin hälytyskeskuksen kautta voidaan hälyttää apua ympäri vuorokauden paikannustiedoilla varustetuilla hälytyspuheluilla.

  - Palvelun yhteydessä tullaan eräänä päätelaitteena tarjoamaan ensi viikolla esiteltävää uutta Benefon Seraph NT*****, henkilökohtaista turvalaitetta, jossa on ainutlaatuisena pelkkä graafinen käyttökieli, Benefon kertoo tiedotteessaan.

  Benefonin tulevaisuus on ollut epävarmaa jo pitkään, kun yhtiö on kamppaillut rahoitus- ja myyntivaikeuksien kanssa. Yhtiössä käynnistettiin kesäkuun lopussa saneerausohjelma, jolla pyritään leikkaamaan kuluja roimasti, samalla kun myyntiä yritetään hiljalleen kasvattaa. Benefon teki huhti-kesäkuussa 2,5 miljoonan euron tappion 1,7 miljoonan euron liikevaihdolla.

  Emilia Kullas
  emilia.kullas@kauppalehti.fi


  Mitäköhän tuo graafinen käyttökieli mahtaa tarkoittaa? Paikannus on kyllä yksi parhaista ominaisuuksista puhelimessa.
   

Jaa tämä viestiketju