Mobiili.fi Onko myöhästelyn aika viimein ohi? HTC:n ikuisuusprojektia povataan kauppoihin huhtikuuksi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Kuvaus HTC:n oletetuista muotoiluaikeista lähes kaksi vuotta sitten. Lopullisen tuotteen uskotaan olevan pyöreä.


  HTC:lta odotetaan tällä hetkellä ennen kaikkea uutta One M10 -huippupuhelinta. Älypuhelinhuuman keskellä monilta onkin saattanut unohtua, että yhtiöltä odotetaan alkuvuodesta myös toista uutuuslaitetta, nimittäin älykelloa. Uusimpien tietojen perusteella HTC-kello saattaa tulla saataville jopa ennen seuraavaa lippulaivapuhelinta.

  HTC:n älykellokehitys on ollut pitkä projekti. Laitteen tulemisesta on huhuttu jo useita vuosia, mutta mitään konkreettista ei ole oikeastaan nähty. Olisikin helppo uskoa, ettei koko kelloa ole ollut olemassakaan, ellei HTC olisi itse aikanaan varmistanut sen olevan työn alla.

  Viime vuoden lopulla aktiivinen HTC-vuotaja Evan Blass paljasti, että HTC-fanit saisivat odotetun kellon kouriinsa vuoden 2016 helmikuussa. Nyt kyseisen kuukauden alettua Blass joutui korjaamaan arviotaan. ”Voitte ostaa HTC-kellon ennen huhtikuun loppua”, Blass toteaa.

  Teknisesti HTC:n älykellosta tiedetään hyvin vähän. Laite liikkui viime vuonna koodinimellä Halfbeak ja siihen odotetaan 360 x 360 pikselin pyöreää näyttöä.

  Tähän mennessä kaikki huhut HTC:n älykellon julkaisuajoista ovat menneet ohi maalitaulun, eli uusin tietokin lienee viisainta ottaa vastaan varauksella. Toisaalta myös One M10 -uutuuspuhelimen julkistuksen on kerrottu siirtyneen vuoden alkukuukausilta maaliskuun tai huhtikuun tienoille. Onko mahdollista, että laitteiden julkistusaikatauluja on siirrelty myös yhteisen paljastuksen vuoksi? Tilanne selkenee kevään lähestyessä.


  Small consolation, HTC fans: you'll be able to pick up the watch before the end of April.

  — Evan Blass (@evleaks) 11. helmikuuta 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju