Mobiili.fi Onko musta uusi musta? iPhone 7 mahdollisesti saamassa viidennen värivaihtoehdon

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 31/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2128
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  ”Tähtimusta” Apple Watch.


  Kun Apple viime syksynä esitteli iPhone 6s -mallit, ilmestyi mallistoon samalla uusi värivaihtoehto, ruusukulta. Kun laite muuten säilyy ulkoisesti ennallaan, on uusi väri oiva tapa kertoa kateelliselle naapurille, että kädessä on se uusin iPhone. Seuraavat iPhonet esitellään viikon kuluttua, ja mikäli tuore raportti Japanista pitää paikkansa, on iPhone-mallistoon nyt tulossa jo viides värivaihtoehto, kertoo MacRumors.

  Japanilainen MacOtakara-sivusto raportoi jo aiemmin, että iPhone-malliston ”tähtiharmaa” värivaihtoehto saattaisi iPhone-uudistuksen yhteydessä muuttua aiempaa tummemmaksi, mutta uusi vuotokuva väittääkin, että tuo uusi tumma väritys tulisi neljän aiemman värin rinnalle.

  [​IMG]
  MacOtakaran vuotokuvassa oikealla näkyy iPhone 7:n SIM-korttiteline viidessä eri värissä.


  MacOtakara uskoo, että iPhone 7 -mallit tulevat tarjolle peräti viidessä eri värissä. Aiempien hopean, kullan, ruusukullan ja tähtiharmaan rinnalle on sivuston mukaan tulossa musta tai lähes musta väri. MacOtakaran aiemman raportin mukaan tuo tumma väri saattaisi olla lähellä teräksisessä Apple Watchissa käytettyä ”tähtimustaa” väriä. Lisäksi kuvan perusteella nykyinen tähtiharmaa saattaa muuttua aiempaa tummemmaksi, mutta värit saattavat olla myös vääristyneitä heikkolaatuisessa kuvassa.

  Apple esittelee uudet iPhonet keskiviikkona 7. syyskuuta San Franciscossa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju