Onko muissa merkeissä "tukea" Nokian "animaa

huuhaa

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
3.12.2002
Viestit
580
Reaktiopisteet
39
Puhelinmalli
Honor 8
Oon täs miettiny jo pikkuhiljaa puhelinmerkin vaihtoakin kun kaksi viimeistä Nokialaista ovat olleet pettymyksiä. 8210 uhkasi hajota käsiin joten vaihdoin 6310:n. Katselin tuolloin myös Siemensejä mut ikäväkseni päädyin taas Nokiaan sillä puhelimeeni on jo 2krt tehty ohjelmistopäivitys ja kolmannen kerran pitäisi viedä ja tälläkertaa kai jo vaatia suurempaa tarkastusta. No onneksi takuuta on jäljellä vielä..

Ajattelin silti kysellä teiltä kun teillä tuntuu olevan hyvää tietoa eri merkeistä, että onko mitään muuta puhelinmerkkiä jossa näkyisi Nokian ns. "animoidut" tekstiviestit? Entä näyttääkö moni puhelin ylipäätään viestin samalla tyylillä kuin Nokia jossa koko näytön teksti vaihtuu kerralla? Itseäni nimittäin ottaa päähän mm ainakin aiemmissa Siemens malleissa ollut tapa jossa ensin näkyy monta riviä ja sitten tulee vain yksi rivi uutta alas.. Mitäpä hyötyä silloin on useasta rivistäkään muutakuin alussa? Jokatapauksessa viesteistä suurin osa on tavallisten tekstiviestien jälkeen noita "animoituja" tekstiviestejä ja vieläpä joskus joitakin Nokian perinteisiä grafiikka kuvaviestejä saapuu luuriini. "Oikeat" kuvaviestit ehkä myös ajallaan, mutta nuo "animoidut" tuntuvat sinnikkäästi pitävän jalansijansa joten niitä tulee varmasti eniten jatkossakin kun ei niitä tavallisia tekstareita siis mukaan lasketa, joten tästä syystä olisi luonnollista haluta puhelimen näyttävän nämä.

Ulkoisesti ehkä kiehtoo tällähetkellä Motorolan T720 ja Siemensin tuotteet, vielä kun saisi kameralla varustettuina joita varmaan saakin kunhan tutkii.. Muistaakseni T720i mallissa olikin kamera, tai liitäntä ulkoiselle mutta sitä ei taida suomessa näkyä hetkeen.. Niin ja tietty GPRS nykyään jo kuuluu vakiovarustukseen mikä on ns pakko olla.. :)

Olen kiitollinen mikäli annatte jotain palautetta käyttämistänne malleista niin mainitun tekstiviestipuolen osalta kuin myöskin valikoiden käyttölogiikasta verrattuna Nokialaisiin joissa mielestäni logiikka on hyvä, kunhan vaan puhelimet olisivat kestävämpiä joskaan ei liene mitään taetta onko muillakaan merkeillä asia paremmin..
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
16.7.2002
Viestit
148
Reaktiopisteet
0
Re: Onko muissa merkeissä "tukea" Nokian "an

huuhaa sanoi:
Itseäni nimittäin ottaa päähän mm ainakin aiemmissa Siemens malleissa ollut tapa jossa ensin näkyy monta riviä ja sitten tulee vain yksi rivi uutta alas..
Ainakin Sony Ericssonin ja Ericssonin malleissa tämä Nokialainen tapaa selata tekstiä viesteissä ja wap-selaimessa tapahtuu painamalla # (alas) tai * (ylös).

En yhtään ihmettele mm. Siemensin, E:n ja SE:n päätöstä käyttää tuota yksi-rivi-kerrallaan-tyyliä, koska yleinen länsimainen tapa jatkaa lukemista rivin loputtua on aloittaa uusi rivi edellisen rivin alta.

Ylimääräinen tyylipiste menee Ericssonin 39m:lle. Siinä teksti 'liukuu' ylöspäin, jolloin lukukokemus tuntuu erityisen mielekkäältä (miinukset tietenkin hitaudesta :) ).
 
Top Bottom