Onko kenelläkään tietoa...

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Marjo84, 23/9/07.

 1. Marjo84

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/9/07
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Et miks Nokian 6630 ilmoittaa seuraavan viestin: "Muistissa ei tunnisteita"? Itse en tiedä mistä on kyse...olen ihan avuton tässä hommassa. Mutta se on kyllä ärsyttävää kun se näyttää samaa viestiä kokoajan. Sitä on jatkunu melkeen kuukauden tai kaks. Jos joku tietää mikä on ongelman nimi niin olisin tosi kiitollinen jos joku vois auttaa.
  Kiitos etukäteen.
   
 2. tonttu

  tonttu Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  2/4/04
  Viestit:
  16598
  Tykkäykset:
  4833
  Puhelinmalli:
  Apple iPhone 8+ ja Apple iPhone 7
  Otsikkosi on aivan metsästä.

  Missä tilanteessa/sovelluksessa kapulasi tuon ilmoittaa?
   
 3. Marjo84

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/9/07
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Jaa a...kun tietäis...se ilmottaa sen milloin vaan, vaikka en edes käytä mitään ohjelmaa tai muuta vastaavaa...se vaan on tos pöydäl ja valittaa ettei muistissa ole tunnisteita...Ehkä jostain sovelluksesta sit puuttuu jotai...en tiedä kun se ei sano muuta kun ton
   
 4. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Boottaa se vekottimesi kunnolla ja jos ei tokene, kuskaa huoltoon. Itse et saa kuntoon, epäilen. Todennäköisesti softataan uudestaan. Mutta jos kyse on napin jumittumisesta pohjaan ja/tai sulla ei ole äänitunnisteita muistissa tms... sekin voi sen tehdä. Paha sanoa, kun ei näe, syitä siis voi olla monia, yhteistä tekijää ei tunnu löytyvän, ellet katso ja kokeile..
   
 5. Paerae

  Paerae Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/12/05
  Viestit:
  2709
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kuuminthottiii+Elisa:)
  joo tuo kuulostaa siltä, että puhelin koittais itekseen soitella äänitunnistuksen kautta. pitkä SK2 (oikea softkey) painallus aktivoi sen. eli, voisi todellakin olla, että tuo namiska olis jotenkin rikki.

  ennen huoltoon kiikuttamista vois koittaa sitä, että resetoit itse puhelimen. ota ennen sitä kaikki tärkeät tiedot talteen puhelimesta koska tuon resetoinnin jälkeen kaikki tallentamasi tiedot häviää (nrot, viestit, kalenteri, asetukset, kaikki)!

  elikkä *#7370# idlessä ja sitten suojakoodi perään (12345 oletuksena)

  (btw, toisessa ketjussa oli semmoinen ongelma, että jotain likaa oli jäänyt HF-liittimeen, ja puhelin näytti HF ikonin vaikka HF ei ollut edes kiinni. myös puhelin yritti soitella viimeksi soitettuun numeroon (kaksi hf napin painallusta tekee sen).. ilmeisesti siis kapula luuli että HF on kytketty koska lika pisti liittimet sekaisin.)
   

Jaa tämä viestiketju