Onko joku saanut toimimaan 6310(i) + bluetooth + pc-suite?

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja R-Pelle, 15/1/03.

 1. R-Pelle

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/8/02
  Viestit:
  329
  Tykkäykset:
  0
  Omistan 6310i:n, ja haluaisin synkata kalenterin "automaattisesti" eli kun tulisin asuntoon, kalenteritiedot synkkautuisivat viuh vain puhelimen ja tietokoneen välillä. Teoriassa ja markkinamiesten paperilla tuo pitäisi jotenkin onnistua. Kiinnostaisi kyllä.

  Netistä kun näitä asioita koitin selvittää, sain nopeasti tietää että tuo ei kai toimisi kuin Nokian omalla BT-kortilla DTL-4, jota ei ilmeisesti valmisteta enää. Lisäksi jollain englanninkielisellä foorumilla joku kuvasi synkkaustapahtumaa jossa käytettiin Digianswerin ohjelmaa, ja se kuulosti aivan liian monimutkaiselta.

  Eli onko joku joskus jossain saanut tuollaista "automaattista synkkausta" toimimaan? Tai päässyt edes lähelle? Jos yritys on toivoton, toimisiko tuo jollain muulla kuin 6310i:llä?

  Kiitos jo etukäteen, jos viitsitte vastata!
   
 2. kiuze

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  369
  Tykkäykset:
  0
  Onnistuu, bluetooth korttti on Socketcomin PCMCIA (joka siis osti Nokian bt -korttien tuotannon). Digiasnwerin ohjema on bluetooth yhteyden muodostamiseen, ei se ole monimutkaista. Ja periaatteessa PC Suite 5:n kanssa siihen ei tarvitse koskea, eli yhteyden PITÄISI avautua automaattisesti kun laitteet tulevat kantamalle. Voi olla että joutuu jotain klikkaamaan, jonka voi kyllä makrottaa jos täysin automaattista haluaa.
   

Jaa tämä viestiketju