Mobiili.fi Onko Gear 360 Samsungin tuleva kohtuuhintainen 360 asteen kamera?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Project Beyond on Samsungin vuonna 2014 esittelemä konsepti 360 asteen kameralle.


  Samsung vahvisti aiemmin tänään päivämäärän sen seuraavien huippupuhelimien julkistukselle, ja kutsun yhteydessä julkaistiin myös teaser-video, jonka keskiössä oli virtuaalitodellisuuslaseja käyttävä mies. Virtuaalitodellisuuslaseilla saatettiin hyvinkin viitata korealaisyhtiön uuteen tuotteeseen, joka voisi tuoda lisää sisältöä hiljattain julkaistuille Gear VR -laseille.

  SamMobile uutisoi Samsungin mahdollisesta uutuustuotteesta, nimeltään Gear 360. Huhun mukaan kyseessä olisi kahdella 180 asteen kalansilmälinssillä varustettu erikoiskamera, jolla voisi kuvata 360 asteen videoita. SamMobilen mukaan mallinumerolla SM-C200 valmistettava kamera yhdistyisi bluetoothilla yhteensopivaan puhelimeen, ja mahdollistaisi erinäisten virtuaalitodellisuus- ja panoraamavideoiden kuvaamisen. Laite on tiettävästi varustettu omalla akulla, ja sen kameroiden suurin resoluutio olisi 1920 x 1920 pikseliä tai 3840 x 1920 pikseliä kun molemmat kamerat kuvaavat samanaikaisesti. SamMobilen tietojen mukaan videoita voisi katsoa ainakin kameraan yhdistetyllä puhelimella, mutta todennäköiseltä vaikuttaisi, että kameralla kuvattua materiaalia voisi katsoa myös Gear VR -laseilla.

  SamMobile arvelee, että Gear 360 saattaisi hyvinkin saada eniten lava-aikaa vajaan kolmen viikon kuluttua järjestettävässä Galaxy Unpacked -esittelytilaisuudessa, uusien puhelimien jäädessä sivurooliin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju