Mobiili.fi Onko Applen seuraava ”halpis-iPhone” nimeltään iPhone 5e?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Uusi raportti Kiinasta tuo uutta näkökulmaa Applen mahdolliseen uuteen, pieneen iPhone-malliin. Neljätuumaisella näytöllä varustetun uuden iPhone-mallin nimeksi on aiemmin veikkailtu ainakin iPhone 6c:tä ja 7c:tä, vuonna 2013 esitellyn 5c:n jalanjäljissä. Tuoreimman raportin mukaan nimi olisikin iPhone 5e, eikä laitteen tekniset ominaisuudet ole yltämässä aiempien huhujen lupailemalle tasolle.

  MyDrivers-sivustolla kuvaillaan, kuinka Applen tuleva edullisin iPhone-malli olisi nimeltään iPhone 5e, e:n viitatessa sanaan ”enhanced”, eli ”parannettu”. Näin kyseessä olisi ikään kuin parempi, tehokkaampi versio iPhone 5s:stä, joka tällä hetkellä on Applen iPhone-malliston edullisin malli. Kiinalaislähteen mukaan iPhone 5e olisi varustettu iPhone 6:sta tutulla A8-suorittimella ja yhden gigatavun RAM-muistilla. Uusimmissa 6s-malleissa käytössä on tehokkaampi A9-suoritin ja kahden gigatavun RAM-muisti. Lisäksi 5e:ssä olisi raportin mukaan tuki Apple Pay -maksujärjestelmälle. Tallennustilaa sanotaan tulevan tarjolle joko 16 tai 64 gigatavua.

  MyDriversin mukaan iPhone 5e julkaistaisiin keväällä, se olisi suunnattu kehittyville markkinoille ja sen hinta Kiinassa olisi samat 3288 juania (noin 460 euroa) kuin iPhone 5s:llä on nyt.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju