Mobiili.fi Onko ”terästäkin vahvempi” Turing uusi Salossa valmistettava puhelin?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Salossa sijaitseva entinen Nokian tehdasalue on tällä viikolla ollut huhujen kohteena, kun Yle uutisoi, että alueelle olisi suuntaamassa mystinen uusi valmistaja. Yksi mahdollinen valmistaja olisi Jollan yhteistyökumppani Turing.

  Salon Seudun Sanomat kertoo, että Turing Robotic Industries on joulukuussa perustanut yrityksen Saloon. Turing aikoo keväällä tuoda markkinoille uuden älypuhelimen, jonka tietoturvaa ja kestävyyttä kehutaan ensiluokkaisiksi.

  SSS:n mukaan Turing Robotic Industriesilla ei vielä ole toimipaikan osoitetta Salossa, vaan postiosoite johtaa asianajotoimistoon Helsingissä. Salon kaupunginjohtaja Antti Rantakokko kieltäytyi kommentoimasta, kun SSS kysyi, onko juuri Turing syynä Salossa velloneisiin huhuihin uudesta laitevalmistajasta. SSS ei tavoittanut Turing Robotic Industriesin edustajaa kommentoimaan yhtiön aikeita Salossa. Lehden muiden lähteiden mukaan yhtiö voisi työllistää joitain kymmeniä ihmisiä Salossa.

  Kaliforniassa päämajaansa pitävä Turing esitteli viime vuonna älypuhelimen, joka valmistetaan terästäkin vahvemmaksi kehutusta Liquidmorphium-metalliseoksesta. Alkujaan puhelin piti varustaa Android-käyttöjärjestelmällä, mutta aiemmin tässä kuussa Turing ilmoitti, että käyttöjärjestelmäksi onkin tulossa suomalaisen Jollan kehittämä Sailfish OS. Turing kehuu puhelintaan todella nopeaksi ja turvalliseksi. Puhelimien toimitusten on määrä alkaa huhtikuussa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju