1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Ongelmia vieraskielisten kylttien kanssa? Microsoft Translatorin Android-versio osaa nyt...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]Microsoftin käännössovellus Translator on saanut Android-versioonsa tällä viikolla päivityksen. Sovellus osaa nyt muun muassa kääntää kuvissa näkyvää tekstiä, myös suomeksi.

  Suomi kaikkine taivutuksineen on tietysti käännösohjelmien painajainen, mutta on silti mukavaa, että Microsoft Translatorin kaltaiset sovellukset osaavat kääntää vieraita kieliä suomeksi edes auttavasti. Viimeisimmän päivityksen jälkeen Translator tunnistaa kuvissa olevat tekstit ja voi näin kääntää esimerkiksi vieraskieliset opaskyltit helpommin ymmärrettävälle kielelle. Nappaa vain kuva kohteesta, ja käännös ilmestyy kuvan päälle. Sovellus osaa kääntää tekstiä myös laitteelle jo aiemmin tallennetuista kuvista.

  [​IMG]

  Kuvien kääntäminen ei suinkaan ole ainoa uudistus Translatorin viimeisimmässä Android-versiossa. Sovellukseen voi ladata valmiita kielipaketteja, joiden avulla pääsee kääntämään kieliä myös ilman internetyhteyttä. Ladattavia kielipaketteja löytyy yli 40 eri kielelle. Lisäksi Android Marshmallow -käyttäjät voivat nyt valita ja kääntää tekstiä myös muissa sovelluksissa Translatorin avulla, sovelluksesta poistumatta.

  [​IMG]

  Microsoft Translator on ladattavissa maksutta Googlen Play -sovelluskaupasta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju