Ongelmia S55 kanssa

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja jaolhe, 6/10/03.

 1. jaolhe

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/9/03
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Tervehdys kaikille,

  Tulin tuossa vastikään uuden S55-puhelimen omistajaksi ja kaiken kaikkiaan olen ollut tyytyväinen (ohjelmistoversioni on SW16). Tiettyjä ongelmia kuitnekin on ilmaantunut, joista nyt haluaisin kysyä:

  1) Tekstiviestiäänet kuuluvat *hirmuisen* hiljaa. Olen koittanut säätää äänenvoimakkuusasetuksista viestiääniä kovemmaksi, mutta tuolla ei näyttäisi olevan mitään vaikutusta. Ainoastaan valitsemalla kovimmat viestiäänet puhelin myös värisee tekstiviestin saapuessa (vaikka värinä on pois päältä!), kaiuttimista kuuluva ääni on kuitenkin edelleen niin hiljainen ettei sitä tahdo kuulua edes hiljaisessa huoneessa ellei puhelin ole aivan vieressä - muista olosuhteista nyt puhumattakaan. Olen koittanut kaikkia sounds\EMS -hakemistosta löytyviä viestiääniä - tuloksetta.

  2) Ainakin kerran näyttäisi käyneen niin että olen saanut tekstiviestin josta ei jäänyt näytölle minkäänlaista ilmoitusta saapuneesta viestistä (ei siis kirjekuori-ikonia vasempaan alakulmaa). Voin sanoa 99% varmuudella että ikonia ei ollut vaikka en ollut koskenut puhelimeen lainkaan. Löysin "uuden" viestin vasta seuraavana päivänä selaillessani viestejä sattumalta.

  3) Pari kertaa puhelin on jäänyt täysin "jumiin", 1. kerralla jotain menuja selatessa ja 2. kerralla tavallista 3-osaista SMS:ää lähettäessä (puhelin jäi lähettämään 3/3 -viestiä ikuisesti, kaikki viestit menivät kyllä perille).

  4) Puhelin tuntuu toisinaan hukkailevan näppäinten painalluksia, erityisesti 'nuoli ylös' -näppäin vaikuttaa vähän osittaistoimintakykyiseltä.

  5) Testasin MMS-toimintoa kahdella puhelimella (toinen S55, toinen Nokia 3150i - molempien operaattori DNA). Laitoin mol. puhelinten asetukset kuntoon ja tilasin molempiin liittymiin MMS-palvelun operaattorilta. Koeviestien lähetyksessä ilmeni että viestit (kooltaan n. 20kb) kulkivat kyllä hyvin Nokia -> Siemens -suuntaan mutta eivät tulleet lainkaan perille Siemens -> Nokia suuntaan. Missähän ongelma voisi olla?

  6) Siemens Data-suite ohjelman uusinkin versio (.40 tai jotain) on hyvin kaatumisherkkä ja kömpelö.
  Suurin ohjelmaan liittyvä ongelma ilmenee kuitenkin soittoäänieditorin kanssa - Voin editoida midi-tiedostoista toimivia soittoääniä vain jos otan kappaleen alusta asti mukaan - jos haluan pätkän esim. keskeltä kappaletta eri raitojen tempo ja vaihe sekoavat täysin ja melodiasta tulee kaamean kuuloinen. Tämä vika on ohjelmassa eikä puhelimessa sillä jos talletan "katkaistun" pätkän kiintolevylle se on jo tietokoneella sekaisin. Tämä ongelma ilmenee siis silloin kun muokkaan midi-kappaleen kaikkia raitoja (puhelinhan soittaa polyfoniset äänet).
  Olisiko tähän ongelmaan olemassa mitään ratkaisua tai vaihtoehtoisesti tietäisikö joku suositella jotain muuta ohjelmistoa jolla homman voisi toimivasti tehdä.


  Tässäpä näitä olisi tällä erää, olisin erittäin kiitollinen jos saisin vastauksia edes joihinkin mieltäni askarruttaviin kysymyksiin.


  Terveisin Jarkko
   
 2. Tanjuzka

  Tanjuzka Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  11/7/02
  Viestit:
  3338
  Tykkäykset:
  11
  Puhelinmalli:
  Iphone 7
  Jumiutuminen ja näppäimien huono toimivuus on sellaisia asioita miksi siihen kannattaisi päivittää uusin softa joka on 20.
   
 3. jaolhe

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/9/03
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Mistähän tuon softan 20 sitten voisi ladata? Siemensin sivuilla on ainakin tarjolla vain 16. Kaikkiin ongelmiin tuokaan tokkopa auttanee?
   
 4. Tanjuzka

  Tanjuzka Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  11/7/02
  Viestit:
  3338
  Tykkäykset:
  11
  Puhelinmalli:
  Iphone 7
  esim. liikkeistä missä on softauslaitteet, katsi Siemensin sivuilta ne.
   
 5. N.M.

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/10/03
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Mulla on kaveripiirissä 5 X S55 ja kaikki erittäin tyytyväisiä käyttäjiä!

  Ei muuta kuin huoltoon ja homma toimii
   
 6. cheesepoff

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/3/03
  Viestit:
  134
  Tykkäykset:
  0
  OT: millonkas tuo on tullut julki? eipä taida vielä saada härmänkielisellä T9:llä?
   

Jaa tämä viestiketju