Ongelmia Nokia 5140:n irda-siirrossa

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja antiilk, 16/8/04.

 1. antiilk

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/8/04
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Omasta 5140:sta en saa kuvia, videoita, tms. ollenkaan ulospäin. Koneelta puhelimeen irda-yhteys pelaa jotenkuten, mutta kun yritän lähettää dataa - "lähetys epäonnistui". Myöskään toiseen puhelimeen ei saa siirrettyä mitään muuta kuin käyntikortteja.

  Onko muilla vastaavia vikoja tai kenties jotain ratkaisua? Oon kokeillut irdan kaikki eri nopeudet ja eri koneilla, pc-suitella ja ilman - ei toimi. Tartteeko aina pc-suiten väliin kun on hakemassa puhelimesta dataa? Ainakin tiedostot menee puhelimeen päin vaan windowsin omalla "lähetä" komennolla.

  Myös joskus puhelin vastaa suoraan kaiuttimella, eikä puhelua saa takaisin puhelimen kuulokkeesee vaikka näytöllä lukee "kaiutin ei käytössä". Ainoa apu minkä tiedän on buuttaus.

  Mitäs ootte mieltä? Onko puhelimeni vain maanantaikappale vai onko jotain mitä ei ole vain tullut mieleen?

  Muuten vaikuttaa hyvältä koneelta. Ainakaan mua ei näyttö pahemmin haittaa. Ei siitä nyt leffoja katselisi, mutta puhelimen toimintoihin mielestäni aivan riittävä.

  Kiitos jos jaksatte vastata ja jeesata..
   
 2. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  j

  ootko kokeillut pistää myös puhelimesta irdaa päälle
   
 3. Mac Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/10/02
  Viestit:
  143
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Oneplus 3T 64 Gb
  Mulla samoja ongelmia Irda:n kanssa. Kun yritän synkronoida tai tehdä mitä vaan PC suiten kanssa tulee virheilmoitus: puhelimen alustus epäonnistui ... jne. Connection managerista on valittu infra siirtotavaksi.
  Mulla on 5140, PC suite 6.2 ja Belkin USB-infra.
  Sivuhuomautuksena että oxygen phone manager (trial versio) toimii, mutta en jaksaisi maksaa ohjelmasta kun pc suite tekee samat jutut mutta ilmaiseksi. Myös XP ilmoittaa että 5140 is on range kun pistän infran päälle.
  Mikähän mättää? Viisaammat auttakoon.
   
 4. viikate Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/12/03
  Viestit:
  256
  Tykkäykset:
  0
  Toimii irdalla ilman mitään ongelmia.
   
 5. Messenjah

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/11/02
  Viestit:
  159
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  N95 / dna
  varmista että tietokoneen päässä on infrapunaportin nopeutena 115k, joissakin kokoonpanoissa on oletusnopeutena 4M ja puhelimen porttihan ei tuollaisia nopeuksia ymmärrä.

  edit - typo
   
 6. corax.dy.fi

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/8/04
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Ainakin Mobile Action Technologyn MA-620 USB-irdassa enimmäisnopeus piti pudottaa 38400 nopeuteen XP:n Johdottoman linkin ominaisuuksista ennenkuin se lähti toimimaan kunnolla Nokian 5140:n irdan kanssa. Huomasin tämän Mobile Action Technologyn kotisivulta löytyvästä manuaalista. Sitä ennen 5140 kanssa tuli virheilmoituksia laitteiden välillä olevista esteestä vaikka toisen merkkisen kännykän irdalla tiedostojen siirto infrapunalla toimi kunnolla kumpaankin suuntaan.
   

Jaa tämä viestiketju