Ongelmia N-gagen kanssa.Pikaista apua!?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Vision, 18/11/03.

 1. Vision

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/11/03
  Viestit:
  36
  Tykkäykset:
  0
  Mulla tuli sellanen ongelma kun kuitin asentaa n-gageeni erillaisia skinejä mitkä lähti toimiin aivan normaalisti. Mutta kun käynnistin puhelimen niin pin-koodin kyselyn aikana puhelin ilmoitti n.7 erillaista virheilmotusta, mutta sain puhelimen silti aukeen. Puhelin näytti suht. normaalilta mutta ei. Heti kun yrittää mennä esim. johonkin kansioon, niin puhelin ilmottaa, että "järjestelmävirhe".Jos koittaa mennä "yleiset asetukset"-valikkoon niin puhelin palaa alkutilaansa ilmoittamalla saman ongelma.
  Päätin formatoida puhelimen muistin. Tämän jälkeen puhelin aukes normaalisti alkutilaansa. Nyt kun koitti painaa vaikka valikko näppäintä niin mitään ei tapahdu. Mistään ei tapahtunut mitään, paitsi kun painoi soitin näppäintä niin puhelin käynnistyy uudelleen =). No, iskin puhelimen kiinni tietokoneeseeni ja poistin myös muistikortin muistin sisällön ja käynnistin uudelleen niin mikään ei toimi siltikään. Nyt on sellanen olo että mitä nyt? AUTTAKAA! mitä teen? miten saan puhelimeni takas elävien ja terveiden kirjoihin?
   
 2. Legge

  Legge

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  9/9/03
  Viestit:
  787
  Tykkäykset:
  0
  Kuulostaa pahalta...taitaa tulla reissu huoltoliikkeeseen. Ei taida meikäläinen asennella mitään ilmais ohjelmia, sen verran ikäviä tarinoita on tullu lueskeltua. Ootko tehny kaks kertaa peräkkäin ton alkutilaan palautuksen? Jostain luin, että kannataa tehdä, jos on ongelmia.
   
 3. Vision

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/11/03
  Viestit:
  36
  Tykkäykset:
  0
  Ongelma ratkaistu...unohdin vaan hädissäni alustaa muistikortin uudestaan tietokoneen kautta. Kiitos avusta. Olin ajattelematon...
   
 4. kantti Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/10/03
  Viestit:
  22
  Tykkäykset:
  0
  pääasia että pääsit säikähdyksellä.
   

Jaa tämä viestiketju