Ongelmia muodostaa GPRS yhteys 6610 + win xp

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja jannu1, 11/3/04.

 1. jannu1

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/1/04
  Viestit:
  33
  Tykkäykset:
  0
  elikkäs asensin DKU-5 kaapelin ja mukana tulleet ajurit sitten pc suiten. yhteys pelaa niitten välillä mutta kun koitan yhdistää nettiin niin sanoo: Virhe yhdistäessä: "yhteyden nimi" Avataan porttia... Virhe 633: Modeemi (tai muu yhteyslaite) on jo käytössä tai se on määritelty virheellisesti.

  Olen hakenut soneran gprs asetukset ja katsonut soneran sivuilta tietokoneeseen kaikki asetukset pistänyt kuntoon mutta jaksaa valittaa tuota, osaisko joku auttaa ??
   
 2. snapsix

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  5/11/02
  Viestit:
  122
  Tykkäykset:
  0
  Alkuperäinen nokian DKU-5 kaapeli? Kyllä pitäisi sillä toimia.

  Ensin asennetaan kaapelin lootassa olevalta cd-levyltä ohjelmisto ihan mukana seuraavien ohjeiden mukaan. Sitten piuha kiinni USB-väylään, ja sen pitäisi tunnistua. Jos jotain varoittaa, niin paina "Jatka asennusta" tai "Continue anyway". Lopuksi nokian sivuilta puhelinmalliin sopiva "modem setup" -ajurisofta ja sen asennus. (En muista onko tuohon malliin inf-tiedostoa kummempaa, DKU-5 ei taida tarvita modem setup -ohjelmistoa??) PC-suitella ei ole oikeastaan mitään tekemistä gprs-yhteyttä asennettaessa.

  Sitten puhelimen asetukset kuntoon (soneralla saa tilattua valmiit asetukset, kuten olit tilannutkin, se säästää aikaa ja vaivaa), operaattorin sivuja kun aikansa napsuttelee, asetukset löytyvät kyllä enemmän tai vähemmän taitavasti piilotettuina. Em. asetusten lisäksi "GPRS -yhteysosoitteeksi" ja "yhteysosoitteen aliakseksi" puhelimen "Yhteydet"-valikon alta naputtele kummaksikin internet (ilman lainausmerkkejä).

  Viimeiseksi asetukset koneelta kuntoon, eli alustuskomennoksi modeemin asetuksien lisäasetuksissa AT+cgdcont=1,"ip","internet". Sen jälkeen luodaan puhelinverkkoyhteys (verkkoyhteyksissä, uusi puhelinverkkoyhteys, modeemiyhteys ja asenna manuaalisesti), johon puhelinnumeroksi *99***1# (soneralla). Käyttäjänimeä ja salasanaa ei yleensä tarvita. Halutessasi voit lisätä TCP/IP -asetuksiin DNS-palvelinosoitteet, mutta se ei ole pakollista.

  Noilla eväillä yleensä homma alkaa pelaamaan, ohjeet ovat yleismalkaiset ja sekavatkin, ja niitä pitää soveltaa puhelinmallista, operaattorista, käyttöjärjestelmästä ja dataliittymän tyypistä riippuen.

  Lykkyä tykö.

  P.S. Vastaava juttu Siemensin puhelimella: Lataa asetukset puhelimeesi, tökkää piuha paikoilleen, asenna sen jälkeen GPRS-modem assistant, valitse operaattorisi listalta ja ala surffaamaan :D
   

Jaa tämä viestiketju