Ongelmia muistin kanssa

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja A i j a, 8/12/07.

 1. A i j a

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/12/07
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Eli puhelin on 3250 ja ongelma on tama: Otin osaa smatphone s60 study:n ja latasin sovelluksen puhelimen muistiin. Nyt puhelin kertoo olevansa taynna ja kaskee poistamaan tietoja, mutta kun yritan poistaa pienintakaan asiaa niin puhelin kertoo ettei pysty koska muisti on taynna. En voi edes vaihtaa nappainaania pienemmaksi . Puhelimen muisti on 10Mt ja en pysty selvittamaan mihin muisti on kaytetty, vaikka tuijotan muistin tietoja.

  Hermoja raastelee koska puhelin on aiemmin pelannut hyvin ja kun otin osaa kyselyyn niin otin selvaa ettei ole liian iso (jotain 205kt). Jollei ole jokin yhteen sattuma? Onko yleinen ongelma?

  Ja jos vien huoltoon minka nakoinen lasku edessa?

  Kiitosta avusta.
   
 2. kimmo Vieras

  0   0   0

  Ainakin ensi alkuun kannattanee kokeilla akun ja muistikortin irroitusta. Hetken huilattuaan laittaa sitten pelkän akun takaisin ja käynnistää luurin.
  Jos ei auta, niin sitten lienee kokeiltava puhelimen formatointia, minkä seurauksena sitten häviää kaikki käyttäjän tiedotkin.
  Jos pääsee naputtelemaan *#7370# onnistuu ylläoleva sillä, jos ei, niin sitten pidetään vihreä luuri, tähti ja 3 nappulat pohjassa ja samaan aikaan käynnistetään vekotin.
  Jos ei mikään noista auta, niin sitten kenties huoltoon..korjauksen hintaan en ota kantaa.
  PS et ole ensimmäinen saman "ominaisuuden" kohdannut.
   

Jaa tämä viestiketju