Ongelmia Kingston microSD 1GT:n muistikortin kanssa!!!

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja GinGurifin, 14/6/07.

 1. GinGurifin

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/6/07
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Minulla on seuraavanlainen ongelma: Fujitsu Siemens Amilo L mallinen kannettavani väittää, että kortti (Kingston microSD 1 GT) on kirjoitussuojattu. Olen alustanut sen Nokia 6085 puhelimellani... On tullut testattua HP kamerassa (toimii!) ja liikkeen Acer ja Fujitsu merkeissä (alustettiin Fujitsulla, jossa vista -> omassani XP... onko mitään väliä?).

  Mitä neuvoja antaisitte ongelman korjaamiseksi? Minulla on HP kamerassa Kingstonin SD kortti ja toimii koneella mainiosti... Olisikohan joku ohjelma joka estää? Entä voiko koneella poistaa kortin kirjoitussuojauksen? Alustaminen ei onnistu, kun väittää kirjoitussuojatuksi.

  En haluaisi ostaa kortinlukijaa, koska koneessa on sellainen :/.

  Kysykää lisää, jos en ole antanut tarpeeksi tietoa. Alkaa mennä hermot kohta, kun kortti ei suostu toimimaan omassa koneessani, mutta liikkeen koneissa kylläkin *grr*.

  Liikkeessäkään ei osattu sanoa, missä vika voisi olla ja netistä koitin apua saada, mutta eipä löytynyt mitään. Toivottavasti löytyy apua ongelmaani :] tai joudun todellakin ostamaan kortinlukijan koneeseen >_<.
   
 2. tonttu

  tonttu Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  2/4/04
  Viestit:
  16609
  Tykkäykset:
  4844
  Puhelinmalli:
  Apple iPhone 8+ ja Apple iPhone 7
  Kuinka vanha kannettavasi on?
   
 3. GinGurifin

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/6/07
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Ostin viime vuoden heinäkuussa eli noin vuoden vanha kone kyseessä
   
 4. Samu Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/2/03
  Viestit:
  973
  Tykkäykset:
  267
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S2
  Mikset mene käymään jossain isommassa liikkeessä jossa vielä on noita XP -alustaisia läppäreitä muistikorttilukijoin myynnissä. Siinähän se selviää onko läppärisi lukija viallinen tai XP:n asetukset viturallaan (voivatko olla?).

  Kokeile tuota ja tunkea jotain kaverisi (?) muistikorttia läppäriisi. Myös yksi ongelma voi olla se, että se nupikka joka kirjoitussuojaa muistikortin, liikahtaa aina hitusen kun sen laittaa läppäriisi -> kortti menee suojattuun tilaan. Tuollainen ongelma mulla oli erään halpiskortinlukijan kanssa ja meni aika kauan ennenkuin tajusin mistä kiikastaa. Sillä ulosvedettäessä (uutuuden jäykkä korttipaikka) samainen nupikka otti kiinni ja palautui "ei kirjoitussuojattu" -tilaan.
   
 5. XM Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/9/03
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Honor 7 Lite
  Veikkaisin samaa kuin Samu eli että kirjoitussuojauksen nuppi liikahtaa työnnettäessä kortti lukijaan.
   
 6. GinGurifin

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/6/07
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  No, asun tällä hetkellä niin pienessä kaupungissa, että vain yhdessä liikkeessä on kokeiltavana läppäreitä (en ole muissa nähnytkään).

  Testasin tuota nuppi juttua ja ei mene lock-asentoon. Täytyy varmaan ottaa yhteyttä yhteen tuttuun, kenellä on saman merkkinen ja yhtä vanha kannettava kuin minulla :]
   
 7. halojaa

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/5/04
  Viestit:
  306
  Tykkäykset:
  0
  Tämä ketju näyttäisi liippaavan melko läheltä omia ongelmia joten,

  Hankin Kingstonin 1 Gb:n MMC-kortin jota tietokone ei hyväksy. Tökkäsin kortin muistikortinlukijaan ja sen kiinni koneeseen. Omassa tietokoneessa välillä vilahtaa asema mutta sen päällä on punainen pallukka jossa kysymysmerkki. Joskus kortti näkyy omassa tietokoneessa siirrettävänä levynä, mutta kun sitä yrittää avata, tulee ilmoitus:
  "G:\ ei ole käytettävissä. Pyyntö epäonnistui I/0 -laitevirheen vuoksi."

  Alustin kortin puhelimessa ennen käyttöä ja puhelimessa kiinni ollessa kortti toimii. Pienempi 64 mb:n kortti toimii kortinlukijassa kuten pitää.

  Yritin asennella Navicorea mutta asennusohjelma ei löydä korttia ja kaatuu. Prkl!
   
 8. GinGurifin

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/6/07
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  No, oma ongelmaani löytyi ratkaisu: ostin Kingstonin kortinlukija, joka tökätään tietokoneeseen. Hulluinta tässä on se, että liikkeen Fujitsuissa toimii (?). Eipä siinä sitten mitään... saa nyt sitten kortinlukijalla tökätä toiseen koneeseen, jossa ei ole kortinlukijaa itsessään :).
   
 9. halojaa

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/5/04
  Viestit:
  306
  Tykkäykset:
  0
  Juu eli kokeilin tuota kortinlukijaa ja 1 Gb:n Kingstonia työpaikan koneella joka hyväksyi kortinlukijan ja muistikortin ilman mitään ongelmia. Navicore Suomen laitoin tuohon 64 Mb:n kortille, eipä se vienyt tilaa kuin 53 Mb. Voi olla että tulee töissä sitten laitettua Navi tuohon isommalle kortille, muut tiedostot saa kyllä siirrettyä pc suiten avulla omalla koneella.

  Outo juttu kyllä, oma kone on jotain kolme vuotta vanha kannettava Fujitsun amilo, XP SP2, töissä kone on Dell jossa myös XP. Näistä hommista ei kyllä kukaan ota selvää...
   
 10. Fossil

  Fossil

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/8/07
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia E90 - Elisa
  Kingstonilla on ollut aika paljon yhteensopivuusongelmia muistiensa kanssa. Itse en nykyään osta mitää, missä lukee Kingston. Ongelma ei siis välttämättä ole teidän raudassa, vaan Kingstonin muistikortissa.
  HP:n sivuilla oli muistaakseni joskus kielto Kingstonin tuotteiden käyttöön. Erään tutun koneessa (kannettava) ei Kingstonin muisti ole koskaan suostunut toimimaan kunnolla. Kone kaatuilee ja temppuilee vaikka muisti on Kingstonin oman taulukon mukainen ja koneeseen sopiva.
  Vaikka ko. tuotteet ovat laadullisesti muuten varsin hyviä, niin noita yhteensopivuusongelmia on kuitenkin ihan liian paljon.
   
 11. Johan_

  Johan_

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/9/06
  Viestit:
  605
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Lumia 925
  Ei tuo nyt pelkkä Kingstonien vika ole, vaan itsellä on kaksikin eri SanDiskin (512 ja 1024) korttia temppuillut koneen lukijassa, alustaminen ei onnistunut ollenkaan, eikä sen myötä käyttökään. Kun puhelimessa alusti, voi kortilta siirtää tavaraa pois, mutta formatointi tai kortille siirtäminen ei toiminut ollenkaan.
   

Jaa tämä viestiketju