Ongelmia kahdessa kännykässä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja InsaneFinn, 8/3/08.

 1. InsaneFinn Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/11/04
  Viestit:
  134
  Tykkäykset:
  2
  Anteeksi, jos tämä on väärässä paikassa, mutta en löytänyt parempaakaan vaihtoehtoa, kun kyseessä on kaksi eri merkkistä kännykkää.

  Eli ongelma on seuraavanlainen, eilen isäpuolen Nokia N70:n näyttö rupesi sekoilemaan sillä tavalla, että ruutu oli muuten valkoinen, mutta vasemmalla laidalla oli "lumisadetta". Sitten menin lainaamaan sille omaa SE W850i:tä, joka sitten tänä aamuna vain vilkuttaa näyttöä. Tietokoneeseen kun pistin sitä, niin kävi ilmi, että se oikeastaan boottas koko ajan itseään.

  Joten kysymys kuuluu, voiko kysymyksessä olla jokin virus ja voiko se tarttua sim kortin kautta?
   
 2. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Oletko kokeillu resetoida kumpiakin puhelimia...?

  Jos et, tee se, vaihtoehtoja sen verran paljon, ettei niitä kannata läpi käydä.

  Jos niissä on takuuta, ei kannata ihmetellä, heivaa vaan sinne huoltoliikkeeseen suosiolla. Sekoilevia Nokioita on liikkeellä paljon.

  Virukset on tietysti hiukan ärsyttäviä, mutta hmm.. ei tule mieleen tuommosia noilla tiedoilla.
   
 3. InsaneFinn Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/11/04
  Viestit:
  134
  Tykkäykset:
  2
  Resetointia ei nyt ainakaan pääse puhelimesta tekemään, kun ei pääse valikoihin käsiksi enkä tiedä muuta tapaa resetoida niitä puhelimia. W850i:lle tein juuri SEUS päivityksen, josko sillä ois korjaantunut, mutta ongelma ei hävinnyt.

  Takuut niissä käsittääkseni on voimassa, joten huoltoon joutavat, mutta nyt lähinnä askarruttaa se, että voiko sim kortteihin tarttua viruksia. Jos näin on niin silloin ois varmaan syytä käyttämässä sitäkin Soneralla.
   
 4. ripakinttu

  ripakinttu

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/1/08
  Viestit:
  223
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia Z3
  paina nämä (*)+(vihreä luuri)+(3) kaikki yhtäaikaa samalla kun painat puhelimen päälle... voit irrottaa kun nokia teksti näkyy.. jos näkyy.. ilmottele jos toimi
   
 5. heppu30

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/9/06
  Viestit:
  143
  Tykkäykset:
  0
  N70

  tuon N70 kohdalla ei kyllä mistään softa ongelmasta ole kyse vaan sähköinen vika....huoltoon vain.
   
 6. InsaneFinn Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/11/04
  Viestit:
  134
  Tykkäykset:
  2
  Huoltoreissu näyttää nyt molemmilla erittäin todennäköiseltä, sillä mikään ei auttanut, mikä ei rikkoisi takuuta. W850i puhelimelle löysin mahdollisen ratkaisun, joka vaatisi DaVincin firmwaren lataamisen puhelimeen, joka ilmeisesti on auttanut SE:n puhelimiin, joissa on ollut samanlainen vika, mutta siinä menisi samalla takuu, joten en lähde sitä yrittämään, kun takuuta on vielä reilusti jäljellä.

  Vielä vaan haluaisin tietää tuon mahdollisen sim korttiin tarttuneen viruksen kohtaloa, jos semmoinen on mahdollista, ennen kuin sitä ruvetaan sovittamaan seuraavaan kännykkään. Vai onko tässä ollut kyseessä vain hemmetinmoinen yhteensattuma, kun hiukan yli vuorokauden sisällä hajoaa kaksi kännykkää.
   
 7. KaKe

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/9/02
  Viestit:
  65
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  Samsung Glaxy S2, Saunalahti
  Tapahtuuko molemmissa puhelimissa sama ilmiö myös ilman sim-korttia? Ei olisi ensimmäinen kerta kun laitteet tilttailee vioittuneen kortin takia.

  Eilen ja tänään pähkäilin kun Casion kamera ei käynnistynyt.. Oletin että akut ovat simahteneet joten uudet käyttöön; ei auttanut. Sitten tuli mieleen että laturi ei lataa niitä akkuja; uusi laturi käyttöön eikä auttanut sekään. Ajattelin että kamera roskikseen ja uusi tilalle mutta jossain vaiheessa sattumalta käynnistin kameran ilman muistikorttia ja kas kummaa, toimii hyvin. Uusi muistikortti pesään ja homma toimii taas. Vahän offtopicia mutta ongelma ei aina ole siellä missä se ensimmäisenä näkyy..
   
 8. InsaneFinn Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/11/04
  Viestit:
  134
  Tykkäykset:
  2
  Näin käy sekä korteilla, että ilman, eli sim ja muistikortti poissa.
   
 9. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Ymmärtänet nyt varmaan mitä sanat "loputon suo" tarkottaa. Paljon ohjeita, vähän ratkasuita. Ratkasu on kokoajan lähempänä myymistä tässä vaiheessa. Se mitä ei itse saada kuntoon eikä korjauteta, kannattaa myydä hyvissä ajoin osto myyntipalstalla. Kaikkea ei voi opastaa kun sitten pitäs olla kunnon työkalut millä tutkia suoraan piirilevytasolla mitä sielä on. Tekee jotku tietty sitäkin, että huoltavat. Mutta riski lähettää on jo semmonen ettei viitsi. Missä paikkakunnalla olet? Jospa joku nyt sitte, asuisi samalla paikkakunnalla?
   

Jaa tämä viestiketju