1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Ongelmia cark-91 autosarjan kanssa

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja nikuli, 28/4/05.

  1. nikuli

    Liittynyt:
    28/4/05
    Viestit:
    4
    Tykkäykset:
    0
    Puhelimena on 6210 ja ongelmana se, että kaiuttimesta ei kuulu mitään, jos kylmä luuri on kytkettynä, irroitin sen ja nyt vastapuhelijan ääni kuuluu kyllä kajarista, mutta autosta päin ei pysty puhumaan mitään toiselle.

    Mikrofooni on katon keskellä ja ikkuna antenni ikkunassa. Puhelimessa on täydet kentät ja sarja kyllä lataa puhelintakin. Toisella boksillakin on kokeiltu ja ei auttanut.

    Missähän vika voisi olla, sillon aluksi kun asensin sarjan se toimi hetken ja sitten alkoi sekoilut.
     
  2. nikuli

    Liittynyt:
    28/4/05
    Viestit:
    4
    Tykkäykset:
    0
    Eikö kukaan osaa auttaa?
     
  3. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    42688
    Tykkäykset:
    363
    Oletko käynyt myyjän/asentajan kanssa puhumassa?
    Jaa se olikin 6210 :)
    En ole aivan varma tarkoitatko toisella boxsilla toista autosarjaa kokonaan, vai vain toista boxsia? Kanattaa selvitellä olisiko vika luurissa vai sarjassa, eli toimiiko sarjassa toinen luuri vai ei, ja toimiiko luuri toisessa sarjassa.

    Jos vika luurissa, niin hommata uusi luuri, jos sarjassa, niin hommata uusi luuri ja sarja, tai haalia jostain riikkoontuneen osan tilalle uutta.

    Muutamia yleisiä juttuja tuossa on, mutta parhaiten asiaan pääsee kiinni kääntymällä osaavan alan erikoisliikkeen puoleen.

    P.S. mielenkiintoinen mikin paikka :) tosin en kyllä tiedä yhtään millaiseen vehkeeseen tuo on asenneltu.
     
  4. nikuli

    Liittynyt:
    28/4/05
    Viestit:
    4
    Tykkäykset:
    0
    Se mikrofooni on tuulilasin reunassa keskellä, tarkemmin sanottuna, tuli vähä kirjotushärö :) Nyt otin sarjan irti ja asennan uudestaan sen käyttämällä kunnon virtajohtoa ja hyvän maadotuspaikkaa.. Meinaa uskoisin että vika on johoissa, koska edelliset oli vaa toisten välissä :) Kun tuli tehtyä liian pika asennus
     

Jaa tämä viestiketju