Ongelmia application key managerin kanssa, Nokia 6260

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Carbon, 4/3/05.

 1. Carbon

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/11/04
  Viestit:
  27
  Tykkäykset:
  0
  Eli Nokian 6260 puhelimessa tulee "try&buy" sovellus Wayfinder Mobile Mapguide ohjelmasta. Poistin sen, ostin sitten kuitenkin myöhemmin aktivointikoodin kyseiseen softaan, kokeilin monta eri versiota ohjelmasta mutta mikään ei toiminut. Asensin myös eri versioida application key managerista. Sitten otin toisesta 6260 puhelimesta wayfinder ohjelman, mutta application key manageria ei löytynyt mistään (ehkä on näkymätön). Nytten minulla on versio 3 AKM sovelluksesta mutta sen kanssa on nyt ongelmia.

  Eli starttaan wayfinder ohjelman, se kysyy koodia jonka laitan siihen. Sitten ohjelma lähettää johonkin serveriin viestin ja jää sitten odottamaan vastausta. Saan viestin joka sisältää kirjaimia ja numeroita jotka eivät kuitenkaan tarkoita mitään, tyyliin "//AKMM01u00fodQbuu9j..." ja wayfinder ohjelma jää edelleen odottamaan vastausta serveriltä.

  Uskon siis että tämä versio 3 application key managerista ei ole yhteensopiva puhelimeni kanssa, vai? tuota sovellusta ei myöskään oikein saa mistään eikä Nokian customer support oikeen halua auttaa.
   

Jaa tämä viestiketju