Ongelmat ratkaistu: Sony jatkaa Nougat-päivityksiä älypuhelimiinsa

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22317
Reaktiopisteet
216

Sony lopetti Android Nougatin jakelun.


Sony on aloittanut jälleen uudelleen Android Nougat -päivitykset laitteilleen saatuaan ongelmat nähtävästi ratkaistua.

Sony keskeytti päivitysten jakelun nopeasti niiden alkamisen jälkeen muutama viikkoa sitten. Sonyn mukaan sen keskeytys johtui osan käyttäjistä kokemista epäsäännöllisyyksistä äänentoistossa ja salattujen muistikorttien tiedostojen toiminnan hitaudesta.

Xperia Blogin mukaan nyt päivitystä jälleen tarjotaan Xperia Z5 -sarjan puhelimille, Xperia Z3+:lle sekä Xperia Z4 Tabletille. Uusi ohjelmistoversio on 32.3.A.0.376, kun aiempi ongelmia aiheuttanut oli 32.3.A.0.372. Osalle Sonyn laitteista päivitys on ollut tarjolla koko ajan.

Sonyn Nougat-päivitys tuo muun muassa paremman akunkeston, jaetun näytön kahdelle sovellukselle yhtäaikaisesti, mahdollisuuden vaihtaa nopeasti edelliseen sovellukseen avoinna olevien sovellusten painiketta kahdesti painamalla, parannuksia ilmoituksiin, mahdollisuuden esikatsella kuvia ja videoita viestisovelluksessa sekä ajastetun laukaisun kamerasovellukseen.

Android Nougat -päivityksissä on esiintynyt ongelmia Sonyn lisäksi erityisesti HTC:llä, joka myös jouti keskeyttämään päivitysten jakelun.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom