Ongelmaa...

Keskustelu osiossa 'Apple', aloittaja asl2, 14/12/09.

 1. asl2

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/8/06
  Viestit:
  11
  Tykkäykset:
  0
  Missä vika kun reilun kuukauden ikäinen iPhone 32GS ei suostu enää käynnistämään asennettuja ohjelmia - eli kun valitsee ohjelman, niin se välähtää näytöllä mutta ei käynnisty. Tämä koskee vain itse asennettuja ohjelmia, ei laitteen mukana tulleita. Vika tuli aivan itsestään pari päivää sitten ja välillä kaikki toimi taas hyvin mutta nyt ei taaskaan mikään. Olen käyttänyt virran poissa mutta se ei vaikuta mitään. Missäpä vika ja mitä on tehtävissä ?
   
 2. johnz81

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/7/09
  Viestit:
  52
  Tykkäykset:
  0
  koita

  Koita poistaa uusimmat asennuksesi -eli siis mitä ohjelmia olet viimeiseksi asentanut. (saat ladattua ne uudelleen itunesista ilmaiseksi) joskus jokin menee vikaan ja uuden ohjelman laittaminen aiheuttaa tuon ongelman. (kaverille kävi juuri noin 32Gb 3GS:n kanssa).

  Toinen korjaus on palauttaa koko systeemi uusiksi itunesilla, eli synkata ensin kaikki ohjelmat ja matskut sinne, ja sitten palauttaa koko puhelin itunesista.
   
 3. kiuze

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  369
  Tykkäykset:
  0
  Pelkkä virtabootti (siis virtanappia hetki pohjassa ja liu'utus) ei aina välttämättä riitä. Pidä virta- ja home nappeja pohjassa kunnes ruutu pimenee (noin 10 sek) ja sitten virtanapista päälle. Käynnistys kestää jopa pari minuuttia, mutta mitään dataa ei huku.
   

Jaa tämä viestiketju