Ongelma: T610 + BT + GPRS + IPaq H1940 + Cubio

bull

Aktiivinen jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
19.6.2002
Viestit
3136
Reaktiopisteet
0
Eli sellainen ongelma ettei paketti suostu ottamaan yhteyttä nettiin.

Asetukset on kunnossa, modeemin asetusstring on +cgdcont=1,"ip","internet.cubio.net";

Soittaa numeroon *99#, käyttäjätunnus ja salasana ovat tyhjät. DNS-palvelimet kunnossa. Yhteyden laite BT:lla muodostaa kännyyn, muttei siit eteenpäin...

Jos jollain on kokemuksia samasta yhdistelmästä tai edes melkein niin kiitollisena otan tiedon vastaan. Ja jos tietää linkin jonnekin mistä apua saisi niin senkin otan vastaan kiitollisena!
 

bull

Aktiivinen jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
19.6.2002
Viestit
3136
Reaktiopisteet
0
ihan jees, mutten vaan ole löytänyt missä tässä laitteessa voisi tuota scripiä muokata...
 

bull

Aktiivinen jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
19.6.2002
Viestit
3136
Reaktiopisteet
0
Oikeesti alkaa mennä hermot! Soitin HP:n tukeen ja kaveri ei osannut paljoa sanoa, väitti että modeemin soittonumerona pitäisi käyttää #99***. No, ei toiminut silläkään...

Pitää varmaan kohta lähteä jonnekin liikkeeseen kyselemään.
 

bull

Aktiivinen jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
19.6.2002
Viestit
3136
Reaktiopisteet
0
Vaimon 6610 muodosti yhteyden kiltisti, joten epäilen että tässä on taas tämä perkeleen Vodafonen T610 syynä... No, katsellaan mites homma kääntyy kun pääsee kokeilemaan toisilla puhelimilla.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.6.2002
Viestit
2960
Reaktiopisteet
0
Laitoinkin sulle jo meiliä, modeeminalustuskomento on erilainen eli t&f-alkuinen ja soittonumero *99#. Näin siis Soneralla.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
1.11.2003
Viestit
12
Reaktiopisteet
0
Hmm...mä olen kuullu et numero ois nokiassa tuo *99#
ja erkissä *99***1#

Tai siis dna:n sivuilta muistaakseni luin tuommoista.

Mikä BT-adapteri sulla bull muuten on? Tarkoitus hommata tuo T610 ja joku adapteri millä se toimii.
 

bull

Aktiivinen jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
19.6.2002
Viestit
3136
Reaktiopisteet
0
Ei mulla ole erillistä BT-adapteria. Käytin siis T610 ja IPaq 1940. Ja se alkoi toimia jo aikoja sit ku asetukset oli kohdallaan, eli:

Oikeat asetukset puhelimessa paikassa 2 (ku Vodan asetukset paikassa 1 ja niitä ei saanut poistaa), kaikki asetukset pois IPaqista ja soitto IPaqilla numeroon *99***2#. Eli hakee yhteysasetukset puhelimen paikasta 2, eli ne mun.
 
Top Bottom