Ongelma Siemens C65:sen kanssa

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja Puukala, 26/5/05.

 1. Puukala

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/12/04
  Viestit:
  563
  Tykkäykset:
  0
  Joo elikkä ongelma on tällainen: Kun tein oman teeman luuriini, niin nyt on sellainen ongelma että se teema ei hyväksy pin-koodin näppäilyä. Kun näppäilee pin-koodin niin ei tapahdu mitään. Ja mpm ei löydä yhteyttä jos sim-kortti on puhelimessa. Ilman sim-korttia mpm saa yhteyden, sitten pystyy näppäilemään siihen numeroita mutta siltikään ei toimi *#9999# ja vihreä luuri toiminto. *#06# valikkoon pääsee ilman simiä, mutta siitä ei mitään hyötyä. Päivitin softankin uudelleen, mutta ei silti vaihtunut teema. Eikä sekään toimi että poistaa teeman arkistosta ja käynnistää puhelimen uudelleen. Elikkä pitäisi päästä Arkistoon vaihtamaan teema, mutta kun pääsee vaan tuohon simin syöttö kohtaan niin se on pienoinen pulma.

  Joten onko esim. jotain ohjelmaa millä pystyy vaihtamaan teeman koneen kautta? Tai onko jotain muuta käyttökelpoisia ohjelmia mistä olisi hyötyä?

  Tarvitsisin nyt keinoja miten saisi ihan himassa käsin tän kuntoon koska huoltoon en aio tätä lähettää. :D

  Kiitos jo etukäteen!
   
 2. TCall Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/12/02
  Viestit:
  1872
  Tykkäykset:
  0
  Siirrä takaisin se teema samaan kansioon mistä olit sen poistanut. Käynnistä puhelin sim-kortin kanssa ja näppäile väärä pin koodi. Tämän jälkeen näpytä oikea koodi ja jätä puhelin päälle tekemättä mitään. Pitäisi puhelimen koodi hyväksyä odottelun jälkeen. Anna olla vaikka 30min päällä. Jos ei toimi niin Siemensin aspaan soitto, josko heillä olisi lisäneuvoja. Muuten taitaa huolto odottaa..
   
 3. Puukala

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/12/04
  Viestit:
  563
  Tykkäykset:
  0
  Kiitos neuvosta, tosin ei toiminut tuollain koska ei pystynyt näppäilemään mitään siihen pin kohtaan. Mikään näppäin ei toiminut.

  Mietin koko koulupäivän nuppi kuumana miten saan sen toimimaan, ja sitten lopulta keksin sen. SIM-kortti ensin pois niin että MPM löytää yhteyden. Sitten ajoin open diskin, sen jälkeen menin Siemens Deviceen niin, että piilotiedostot ja järjestelmätiedostot näkyvät. Sitten menin Data-->System (piilotettu kansio)-->Ja sieltä kävin yksitellen kaikkia kansioita/tiedostoja läpi niin kauan että löysin tiedoston, mitä on muokattu juuri samaan aikaan kun siirsin tuon teeman puhelimeen.

  Lopullinen polku oli että: \\Data-->System-->HMI-->profile.pd
  Sen sitten poistin ja nyt taas toimii. :)
   

Jaa tämä viestiketju