Ongelma: puhelimen sisäinen muisti

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja aaaatu, 22/2/06.

 1. aaaatu

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/2/06
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Tuotanuin. Olisi pieni ongelma puhelimeni sisäisen flash-muistin kanssa.

  Elikkä puhelin on nokia 6630 ja puhelimessa on/pitäisi olla 10Megan sisäinen muisti. Tarkemmin sanottuna 9928kb, jonka suuruisena se kaikkialla näkyykin. Ongelma on siinä että kun katson jäljellä olevan muistin määrän joko puhelimessa valmiiksi olevalla muistintarkastustyökalulla tai FileExplorerilla, niin ne ilmoittavat vapaan muistin määräksi 2,4MB.

  Kun avaan C-aseman FileExplorerilla, niin se sisältää 3,4Megaa vievän system-kansion, sekä kourallisen pikkutiedostoja, joiden koko ei kuitenkaan ylitä sataa kilobittiä. Mitään muuta tauhkaa puhelimen muistissa ei ole. Ohjelmat, videot, musiikki jne ovat kaikki muistikortilla ja puhelimen muistin tyhjät kansiot on tarkastettu moneen kertaan.

  Eli 10 Megan muistista on käytössä 3,4MB ja jäljellä 2,4MB. Mihin ihmeeseen on voineet kadota ne 4Megaa, jotka eivät näy missään? :eek:

  Onko mahdollista että FileExplorer jättää files-kohdassa näyttämättä piilotiedostot? Jos näin on, niin olisikohan kenelläkään tiedossa tiedostonhallintaohjelmaa, jolla pääsisi käsiksi puhelimen muistissa sijaitseviin piilotiedostoihin?
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Olet uusi kirjoittaja, mutta olet tutustunut foorumiin ja lukenut UKKt tunnet nettietiketin jne. ja ilmeisesti huomannut että täällä on tapana koota kysymyksey ja muut mahdollisuuksien mukaan jo aloitettuihin ketjuihin.
  Niin siis ovat tuon kokoisia vai että vievät tuon verran tilaa?
  Toki vähän tuntuu isolta erolta (mutta noilla tiedoilla ei voi sanoa onko virhettä), mutta jos se häiritsee niin formatoi luuri.
   

Jaa tämä viestiketju