1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Ongelma: Outlook Express ja koti/työ-sähköpostiosoitteet näkymään? (Export)

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja Kalsari-Keijo, 11/10/08.

 1. Kalsari-Keijo

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  209
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Lumia 640
  Itse en käytä Outlookkia, mutta tuttavan puhelimen osoitteisto piti siirtää läppärin outlookkiin. Siirto onnistui muuten hyvin, paitsi että henkilöllä jolla on useampia sähköpostiosoitteita puhelimen osoitekirjassa, Outlook Express ei näytä Nokialaisen osoitekirjan koti-emailia lainkaan. Eikö Expressissä ole varattu tilaa useammille sähköposti-osoitteille? Vai missasinko jonkin asetuksen?

  Puhelimessa on tietyillä henkilöillä koti- ja työ-sähköpostiosoitteet, mutta ne eivät näy Outlook Expressin osoitekirjassa kun synkronointi on tehty PC Suitella onnistuneesti.

  Saako puhelimen osoitekirjassa olevan jonkin henkilön kaikki tiedot näkymään Outlook Expressissä, vai onko se jotenkin rajoitettu ominaisuuksiltaan?
   
 2. tonttu

  tonttu Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  2/4/04
  Viestit:
  15539
  Tykkäykset:
  3798
  Puhelinmalli:
  iPhone 7
  Tukee useampiakin osoitteita.

  Itse muistaakseni kerran siirsin noita OE:n omalla tuo/vie-toiminnolla, ja onnistui ok.
   
 3. Kalsari-Keijo

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  209
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Lumia 640
  En kyllä saa onnistumaan. Outlook Expressissä on Address Book v. 6.00.2900.3138. Jos valitsee jonkun nimen ja sen Properties, saa esiin erilaisia välilehtiä. Nimi-välilehden alla on luukku "E-Mail Addresses:", mutta Nokialaisen Communication Centrellä (kokeilin jopa uusinta v.2 betaa) siirretyt osoitekirjan tiedot, jotka selkeästi puhelimessa näyttävät Sähköposti (koti)- ja Sähköposti (työ) -osoitteet eivät näytä kuin toisen email-osoitteista. Jos yritän siirtää yksittäisen henkilön tietoja, enkä kokonaista tietokantaa, toinenkin email-osoite näkyy hetken "E-Mail Addresses:"-luukussa, mutta se ei tallennu. Olen yrittänyt tuo/vie-toiminnolla käyttäen WAB, vCard, ja text -siirtoja, muttei tärppää.

  Nokia Communication Centren ikkunassa eri sähköpostiosoitteet saa silmäiltyä, jos siirtyy tietyn henkilön ostalta Simple-asetuksesta Advanced-asetukseen. Silloin näkyy neljä välilehteä, joiden takaa kaikki email-osoitteet näkyvät. Näitä Advanced-osaston tietoja siis en ole onnistunut siirtämään Outlook Expressiin.
   

Jaa tämä viestiketju