Ongelma N70:ssä, siirry-sovellus ei toimi

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Timppa35, 13/6/06.

 1. Timppa35

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/6/06
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Auttakee joku joka tietää!!! Asensin ajastetun profiilin puhelimeen ja yritin siirtää sitä huonolla menestyksellä SIIRRY linkkiin ja sen jälkeen koko siirry-juttu lakkasi toimimasta, yritin poistaa ajastettu profiili ohjelmaa normaalilla keinolla hallinnan kautta mutta laite ilmoitti ettei voi poistaa, alustin muistikortin ja sitä kautta poisto onnistui. Mutta siirry-linkki ei toimi, en tiedä menikö jotain muutakin mutta en ainakaan vielä ole huomannut muuta paskaa. Ei auttanut edes alkuperäisten asetusten palautus. Jos jollain ollut sama ongelma niin auttakaa, löysin ajast.-prof. ohjelman tuolta p2p verkosta, ainakaan Nortoni ei huomannut mitään ihmeellistä tiedostossa.
   
 2. Lumipallo

  Lumipallo Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  7   0   0

  Liittynyt:
  16/4/04
  Viestit:
  190
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Huawei P10 kotona + Huawei Y6 Pro töissä
  Et ole tehnyt mitään väärin.. N70:ssa Siirry-valikkoon voi lisätä vain linkkejä Galleriaan ja muistikirjaan. Ohjelmalinkit eivät toimi eikä Siirry-valikkokaan niiden lisäämisen jälkeen :)

  Siirry-valikon saat toimimaan poistamalla tekemäsi ohjelmalinkit paikoista C:\System\Favourites ja/tai E:\System\Favourites (Tarvitset jonkun tiedostonhallintaohjelman esim. FExplorer tai sitten yhdistelmällä muistikortinlukija+PC )
   
 3. Tupi

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/6/06
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Kun kerran tuohon ei juuri mitään voi lisäillä, niin löytyisiköhän jotain softaa, jolla puhelimen oman "Siirry"-softan voisi korvata? Olisi kätevää saada lisättyä linkkejä ohjelmiin ja dokumentteihin.
   
 4. ileH

  ileH Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/9/05
  Viestit:
  170
  Tykkäykset:
  0
  Siirry valikko toimii (eli voit lisätä myös ohjelmia hyvällä menestyksellä) uusimmassa firmiksessä (5.0609.2.0.1). Ei muuta kun kipin kapin päivitykseen :)
   

Jaa tämä viestiketju