Ongelma N70 ja HS-4W

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja TTR, 21/11/05.

 1. TTR

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/11/02
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  En löytänyt haulla tästä keskustelua, joten...

  Ongelmana N70 :n ja langattoman hf:n (HS-4W) yhdistäminen.

  Hf:n yhdistäminen onnistuu (yhteys muodostuu, valo vilkkuu hf:ssä), mutta kun soittaa hf:stä ei kuulu mitään.

  Ensimmäinen HS-4W toimi viikon, tänään vein liikkeeseen eivät saaneet toimimaan -> uusi Hf tilalle. Nyt uusi ei toimi ollenkaan. Missä vika? Ei kai alkuperäinen Nokian tarvike voi olla näin huonolaatuinen?!?!
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  HS-4W

  En tiedä mikä ongelmasi, voi toki johtua luurista, enkä tuota HS-4W kovinkorkeella arvosta.

  Ei sinulla satu oleen muita BTtä käyttäviä ohjelmia/laitteita?
   
 3. John Cooper

  John Cooper Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/11/02
  Viestit:
  2425
  Tykkäykset:
  0
  Omalla samanlaisella kokoonpanolla ei ole ollut mitään murheita. Ainoa ongelma on että joskus loppuu akku ennen kuin puhelu... :/ mutta silloin pitää vaan kaivella taskuja jos joku toinenkin HF olisi sattunut mukaan.
   
 4. PianoPS

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/10/05
  Viestit:
  534
  Tykkäykset:
  6
  Minulla oli samantapainen ongelma jo aiemman N6630 luurin hs-4w:n ja hdw-3:n kanssa. Joutui katkaisemaan virran puhelimesta ja kytkemään uudelleen, ennenkuin hf suostui yhdistymään.

  Tai yhdistyihän se, mutta yhteys aukesi vain toiseen suuntaan juuri kuvailemallasi tavalla. Ongelman huomaa heti yhdistettäessä siitä, että hf-kuulokkeesta kuuluu vain yksi "piippi", ei kahta (ensin yksi korkeampi ja heti perään matalampi merkkiääni) kuten pitäisi, jos yhteys pelaa molempiin suuntiin.

  Ongelmaan auttoi parhaiten softapäivityksen ohella se kun muutin tapaani katkaista yhteys ensin hf-kuulokkeesta ja jättää puhelimen BT päälle. Katkaisen nykyisin yhteyden aina ensin puhelimesta poistamalla BT:n käytöstä. Sitähän ei muutenkaan kannata pitää turhaan päällä kuluttamassa virtaa. Vasta sitten katkaisen virran kuulokkeesta, jollei se jo sammu itsestään kun BT-yhteys katkaistaan luurin puolelta.

  Noin uudelleen yhdistämisessä ei ainakaan itsellä ole yleensä mitään ongelmaa. Ja jos tulee, niin boottaan kiltisti luurin uudelleen ja sitten taas pelaa...

  Nyt N70:n ja hdw-3:n kanssa pelaa pääsääntöisesti kaikki hyvin, mutta saman tekee joskus sekin jos ei katkaise BT-yhteyttä ensin puhelimesta...
   

Jaa tämä viestiketju