1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

ongelma 7250i:in kanssa

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja jasmin, 17/9/03.

  1. jasmin

    Liittynyt:
    17/9/03
    Viestit:
    1
    Tykkäykset:
    0
    Mistä voi johtua se että en saa multimedia viestiä lähtemään? itse otettua valokuvaa siis yritän lähettää toiseen puhelimeen viestinä,
    menee aina aikaa minutteja ja sitten ilmotus siitä että viestiä ei saatu lähtemään. Asetusten pitäisi olla kunnossa, ainakin ohjekirjan mukaan oon yrittäny kaikki säätää niin kun ne kuuluu. Vikaa vaan en ole löytänyt

    toivottavasti joku osaisi auttaa
     
  2. mobiilisti Vieras

    Taistelin S55:n sähköpostin kanssa pitkään, kunnes huomasin yhdestä kohtaa meiliosoitteesta puuttuvan pisteen...pienestä se voi olla kiinni :)
     
  3. Nyde

    Liittynyt:
    1/8/03
    Viestit:
    83
    Tykkäykset:
    0
    Oletko asetusten laittamisen jälkeen sulkenut puhelinta ja startannut uudestaan? Huomasin että voi olla siitäkin kiinni...
     
  4. personal jesus Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    5057
    Tykkäykset:
    2
    Puhelinmalli:
    Lumia 1520, 930, 640ds, 435, SGS5mini
    Samankaltaista ongelmaa oli aluksi T720:n sähköpostin kanssa, ennen kuin s-posti kulki. Tilannetta ei helpottanut lainkaan rotomolan epäinformatiivinen virheilmoitus ja suppea manuaali, josta ei ollut mitään hyötyä. Loppujen lopuksi oma moka se kuitenkin oli.
     

Jaa tämä viestiketju