Mobiili.fi OnePlussan, Oppon ja Vivon valmistajalta neljäskin puhelinmerkki – tuleva imoo GET vuoti...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Kiinalainen BBK Electronics on yhtiö, jonka alaisuudesta löytyy entuudestaan jo kolme älypuhelinmerkkiä. Ne ovat kulttimainetta saavuttanut OnePlus sekä Kiinan markkinoilla porskuttavat Oppo sekä Vivo. Nyt yhtiöltä on tulossa neljäskin älypuhelinmerkki, imoo. Sen ensimmäinen puhelinmalli on bongattu Kiinan telehallintoviranomaisen syynistä.

  imoo GET on kohtuullisen pätevällä tekniikalla pakattu keskisarjalainen, jonka muotoilu ei kuitenkaan ole erityisen persoonallinen. Mieleen nousee helposti Applen iPhone-mallisto tai esimerkiksi imoon sisarmerkki Vivon muutamat mallit.

  [​IMG]

  Metallikuorisen puhelimen etupuolta hallitsee 5,5-tuumainen AMOLED-näyttö, jonka tarkkuus on Full HD -tasoa. Sisältä löytyy kahden gigahertsin kellotaajuudella toimiva kahdeksanytiminen suoritin, joka on osa MediaTekin Helio P10 -järjestelmäpiiriä, ja sen tukena on kolme gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on 32 gigatavua, mutta mahdollisen muistikorttipaikan mukanaolosta ei ole tietoa.

  Takakamera imoo GETissä on varustettu 13 megapikselin kennolla, ja kameran vieressä on erikoisen näköinen anturi, joka sisältänee ainakin lasertarkennuksen sekä mahdollisesti muuta kamera- tai tunnistinteknologiaa.


  imoo GET on erityisesti koululaisille ja opiskelijoille suunnattu älypuhelin. Sen käyttöjärjestelmä pohjautuu Android 6.0 Marshmallowiin, mutta mukana on myös muutamia opetuskäyttöön räätälöityjä sovelluksia ja erikoisuuksia.

  Laitteen hinta tulee tiettävästi olemaan Kiinassa noin 2000 juania, eli 270 euroa, mutta laitetta ei kannata odottaa myyntiin Kiinan ulkopuolelle.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju