Mobiili.fi OnePlussan mystinen seuraava puhelin vuotaneissa mallikuvissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]OnePlus-yhtiön perustajajäsen Carl Pei mainitsi elokuun alussa, että yhtiö aikoo OnePlus 2 -puhelimen lisäksi julkaista tänä vuonna vielä toisenkin puhelinmallin. Pei ei kuitenkin suostunut paljastamaan laitteesta mitään tietoja, joten mobiililaitemaailmassa on tuon uutisen jälkeen voitu vain arvailla, mihin asemaan uusi laite asettuu loppukesästä julkaistuun OnePlus 2:een nähden. Nyt tuosta uudesta puhelinmallista on vuotanut muutamia mallikuvia.

  [​IMG]

  Kuvissa esiintyy tietokonemallinnuksena varsin yksinkertaista muotoilua edustava puhelin. Merkillepantavia yksityiskohtia ovat takaosasta erottuvat kaksi kameraa ja kaksi salamavaloa, sekä mahdollinen sormenjälkitunnistin. Kaksoiskameraa huhuttiin jossain vaiheessa myös OnePlus 2 -malliin, mutta moista erikoisuutta laitteessa ei lopulta kuitenkaan nähty. Toisin kuin OnePlus 2:ssa, uuden mallin etupuolella ei näytä olevan erillistä kotinäppäintä.

  Mitään teknisiä tietoja laitteesta ei ole vieläkään vuotanut. Kuvista uutisoineen WCCF Tech -sivuston mukaan laitteen myynti saattaisi alkaa lokakuun aikana. Joidenkin vanhempien huhujen mukaan OnePlus saattaisi kehittää uutta mallia erityisen tyylikkään näköistä puhelinta kaipaaville, mikä mahdollisesti tarkoittaisi OnePlus 2 -mallia korkeampaa hintaa ja tehokkaampia sisuksia. Tämä on kuitenkin vielä tässä vaiheessa vain silkkaa arvailua.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju