Mobiili.fi OnePlussalta tulossa jotain uutta – ”Mitkä ovat ne kaksi asiaa, joita ilman et voisi elää?”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  OnePlussalla taitaa olla jonkinlainen ässä hihassaan


  OnePlussalta voidaan nyt odottaa jotain uutta. Yhtiö on julkaissut Twitter-tilillään kuvan, jolla se lämmittelee mahdollista julkistusta, uutta laitetta tai jotain muuta uutta juttua. Kuvassa esiintyy yksi puhelin kahdessa osassa, mutta se ei liene OnePlus 2, sillä kuvassa ei näy sormenjälkitunnistimella varustettua kotinäppäintä.

  ”Mitkä ovat ne kaksi asiaa, joita ilman et voisi elää”, lukee OnePlussan twiitissä. Yhtiö vielä vinkkaa, että tämä on pientä lämmittelyä jollekin, jota se on valmistellut. Kuvan puhelin voisi olla OnePlus One – tai ainakin ulkoisesti se muistuttaa paljon sitä. Voisiko OnePlus esitellä jotain uutta tälle ”alkuperäiselle lippulaivaälypuhelimien tappajalle”?

  Twitterissä käyttäjät ovat veikkailleet monia eri asioita OnePlussan lämmittelyyn liittyen. Eräs käyttäjä veikkaa, että OnePlus One tulee saamaan Android 6.0 Marshmallow’n ja uudistetun Oxygen OS -käyttöliittymän. OnePlus on kertonut tuovansa uuden Androidin OnePlus Oneen ja OnePlus 2:een kuluvan neljänneksen aikana. OnePlus X saa päivityksen toisella neljänneksellä.


  What are the two things you can’t live without? (Hint hint: This is a teaser for something we’ve been cooking up.) pic.twitter.com/KaQvpcSEXE

  — OnePlus (@oneplus) January 14, 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju