OnePlussalta lisää julkistuksia? ”Jotain aivan uutta”

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103

OnePlus 3T colette edition.


OnePlus julkisti eilen yhdessä ranskalaisen muodin myyjän Coletten kanssa erittäin rajatusti myytävän, 250 kappaleen erikoiserän OnePlus 3T -puhelimestaan uudessa mustassa värissä. Puhelinerä tulee myyntiin Pariisissa Coletten myymälässä aamulla 21. maaliskuuta.

OnePlussan lähiaikojen julkistukset eivät kuitenkaan näytä olevan jäämässä tähän. Se on kutsunut nyt yhdessä Elisan kanssa suomalaista mediaa paikalle tilaisuuteen aamulla 22. maaliskuuta. Tarjolla pitäisi olla tietoa tulevista suunnitelmista sekä mahdollisuus nähdä ”jotain aivan uutta”. Mitään tarkempia viitteitä OnePlus ei vielä ole antanut.

OnePlussalta odotetaan jossakin vaiheessa kevään aikana uutta puhelinmallia OnePlus 3T:n seuraajaksi. Huhujen mukaan puhelimesta tulisi OnePlus 5. Viime vuonna OnePlus 3 julkistettiin vasta kesäkuussa, joten aika ei välttämättä ole vielä aivan kypsä OnePlus 5:lle. Puhelimeen on todennäköisesti tulossa Qualcommin uusi Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, jolla muut valmistajat kuin Samsung ovat aloittamassa puhelinten myynnin vasta toukokuun aikana. Esimerkiksi jo Mobile World Congresissa parisen viikkoa sitten julkistettu, Snapdragon 835:llä varustettu Sony Xperia XZ Premium on tulossa myyntiin vasta touko-kesäkuun vaihteessa.

Ehkä turvallisin veikkaus onkin, että OnePlus julkaisee OnePlus 3T:stä erikoisversion myös Elisan kanssa. Onko se sitten musta, sininen tai jonkun muun värinen jää nähtäväksi. Elisa on merkittävä yhteistyökumppani OnePlussalle, sillä se oli ensimmäinen sen puhelinten kumppanijälleenmyyjä ja OnePlus 3T on kohonnut Elisan puhelinmyynnin kärkeen.

Toki mahdollista on, että ”jotain aivan uutta” ei olekaan älypuhelin. Sekään ei kuitenkaan vaikuta kovin todennäköiseltä vaihtoehdolta.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom