• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myydään/Vaihdetaan OnePlus3T -> Zte Axon 7

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
29.4.2017
Viestit
1
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Oneplus 3T
Takuu
Voimassa
Kuitti
On
Väri
GunMetal
Tallennustila
64GB
Kunto
Erinomainen
Vaihto
ZTE AXON 7
Hintapyyntö
400e
Sijainti
Tampere
Toimitustavat
Vaihto kasvotusten lähetys postiennakolla onnistuu
Myyjän nimi
Anssi
Myyjän sähköposti
anssi.s.makinen@gmail.com
Myyjän puhelinnumero
0405077120
28. 04 2017 (eilen) ostetttu OnePlus 3T 64GB. Elisan täysi takuu voimassa.
Vaihdan mieluiten ZTE AXON 7 kun tämä ei jotenkin myyjän suositteluista huolimatta omaan käteen istu.
Kaupat onnistuvat Tampereella, ota rohkeasti yhteyttä.
 

JopOnPop

Jop
Palaute - 100%
4   0   0
Liittynyt
31.3.2016
Viestit
38
Reaktiopisteet
3
Puhelinmalli
Samsung Galaxy S21 Ultra
Tammikuussa hankittu axon 7 harmaa myynnissä, mutta pääkaupungissa:-(
Laitoin upsia tälle palstalle eilen enkä muistanut foorumin sääntöjä ettei viikon sisällä saa tehdä toista uppausta..joten ilmoitus poistettiin..
Jos kiinnostaa niin voin laittaa lisätietoja...puhelin on yhtä pienen pientä jälkeä lukuunottamatta priimakunnossa ja orkkis kamat laatikkoineen tallessa.
 
Top Bottom