Mobiili.fi OnePlus yhdistää järjestelmäkehityksensä – lupaa nopeampia päivityksiä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 5/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2158
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  OnePlus yhdistää ohjelmistojensa kehitystyötä.


  OnePlus lupaa jatkossa puhelimilleen nopeampia ohjelmistopäivityksiä. Syynä on resurssien parempi käyttö, kun OnePlus yhdistää aiemmin erillisten OxygenOS:n ja HydrogenOS:n kehityksensä, kertoo Android Authority.

  HydrogenOS on ollut tarkoitettu Kiinan markkinoille ja OxygenOS muualle maailmaan. Näistä OxygenOS on ollut yksinkertaisempi.

  ”Päähyöty tiimien resurssien yhdistämisestä tulee olemaan ohjelmistopäivitysten nopeutuminen. Tiedämme meillä olevan tilaa parantaa sillä osa-alueella, ja tämä on tärkeä askel oikeaan suuntaan”, kommentoidaan OnePlussalta muutosta.

  Mielenkiintoista on, miten yhdistyminen tulee käytännössä jäljelle jäävässä yhdessä versiossa näkymään. Saako aiemmin lähellä puhdasta Androidia ollut OxygenOS enemmän vaikutteita HydrogenOS:stä?

  Ilmeisesti OnePlussan tarkoitus on tältä osin tukeutua yhteisönsä palautteeseen siitä, mitkä toiminnot ovat pysymässä yhdistymisen jälkeen.

  OnePlus avasi hiljattain Community Build -nimikkeen alla mahdollisuuden tulevien päivitysten esiversioiden testaamiseen halukkaille. Jo julkaistu OxygenOS 3.5 Community Build voi olla ensimmäinen merkki tulevasta yhdistymisestä.

  Uusi OxygenOS 3.5 -päivitys sisältää toistaiseksi lukuisia käyttöliittymäkorjauksia, uusia ja parannettuja OnePlussan sovelluksia (kello, sää, tiedostonhallinta), parannetun kameran ohjelmiston sekä laajemmat asetus- ja kustomointimahdollisuudet, OnePlus kertoi tuolloin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju