MobiiliBlogi OnePlus X:n saa nyt ilman kutsua joka päivä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 28/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  Joulukuussa kiinalainen OnePlus laajensi uuden OnePlus X -puhelimensa saatavuutta aloittamalla sen myymisen joka tiistai ilman kutsua. Nyt tätä ”Open Sales” -kampanjaa on laajennettu kattamaan viikon jokainen päivä. Toisin sanoen puhelimen voi ostaa valmistajan lippulaivan, OnePlus 2:n, tavoin milloin tahansa ilman kutsua. Tyyliin ja materiaaleihin panostava OnePlus X esiteltiin maailmalle lokakuussa ja sen saa itselleen Onyx-mustana sekä Champagne-valkoisena 269 euron hintaan. Avoimesta myynnistä kertoi yhtiön toimitusjohtaja Carl Pei valmistaja keskustelupalstalla.

  Marraskuun alussa myyntiin saapunut OnePlus X panostaa edulliseen hintaan, tyylikkyyteen ja laadukkaisiin materiaaleihin. Niinpä tekniikka ei ole aivan viimeisintä huutoa, mutta hintaansa nähden laitteesta löytyy varsin mukavasti potkua.


  OnePlus X rakentuu viiden tuuman 1920 x 1080 pikselin OLED-kosketusnäytön (Aktiivimatriisi-OLED, 441ppi). Puhelimessa on sekä edessä että takana Gorilla 3 -lasi, joka kaareutuu metallisia reunoja kohti. Kooltaan uutukainen on 140 x 69 x 6,9 millimetriä ja se painaa 138 grammaa.

  Puhelimen sydämenä sykkii 2,3 gigahertsin Snapdragon 801 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on kolme gigatavua LPDDR3-käyttömuistia. OnePlus X tukee 4G LTE-, WiFi 2.4Ghz b/g/n-, Bluetooth 4.0-, GPS-, GLONASS-yhteyksiä.

  Lasisen takapinnan vasemmassa yläkulmassa komeilee 13 megapikselin f/2,2-aukolla varustetu Samsung ISOCELL -kamera, jossa on panostettu kuvien värimaailmaan ja nopeaan automaattitarkennukseen. Sen kehutaan kohdentavan objektiin 0,2 sekunnissa. Videokuvaa voi tallentaa 1080p-tarkkuudella ja sillä onnistuvat myös 120 fps:n hidastusvideot 1280 x 720 pikselin resoluutiolla. Etukameran (OmniVision) tarkkuus on kahdeksan megapikseliä ja sen aukko on f/2,4.

  Puhelimen voit ostaa OnePlussan omasta verkkokaupasta.

  OnePlus Formus, Get ready to do your No Invites dance…

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju