Mobiili.fi OnePlus X julkistetaan kahden viikon kuluttua

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Kiinalaisen OnePlussan seuraava puhelinmalli, nimeltään OnePlus X, julkistettaneen reilun kahden viikon kuluttua, eli torstaina 29. lokakuuta. Yhtiö on kiusoitellut aiheella Twitterissä sekä kiinankielisessä blogissaan. Ilmeisesti julkistus tapahtuu tuolloin sekä Pekingissä että Lontoossa.

  Huhujen mukaan OnePlus X tulee olemaan aiemmin julkaistuja OnePlus One- ja OnePlus 2 -malleja edullisempi ja pienempi. Laite kävi Yhdysvaltojen telehallintoviranomaisella hyväksyttävänä aiemmin syksyllä, ja vuotaneiden dokumenttien perusteella siinä käytetään 1,9 gigahertsin kellotaajuudella toimivaa suoritinta ja laitteen pituuden perusteella näytön kooksi on arveltu noin viittä tuumaa. Akun koko on 2450 milliampeerituntia ja laitteesta löytyvät myös muun muassa LTE- ja Bluetooth 4.0 -yhteydet.

  Nähtäväksi jää, tuleeko myös OnePlus X myyntiin vain kutsujen kautta. OnePlus 2 -puhelin oli tämän viikon alussa hetken aikaa tilattavissa ilman kutsua, mutta pääasiassa kyseisen laitteen ostaakseen joutuu asiakas jonottamaan erillistä kutsua, ennen kuin puhelimen tilaaminen onnistuu.


  See you October 29, London. #PowerfullyBeautiful pic.twitter.com/JxS5YQviPX

  — OnePlus (@oneplus) 14. lokakuuta 2015

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju