Mobiili.fi OnePlus tarjoaa puhelimilleen lisäturvaa Euroopassa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 2/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2140
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  OnePlus esitteli hiljattain uuden OnePlus X -puhelimensa ja sen jälkimainingeissa yhtiö esitteli uuden lisäturvapalvelun puhelimilleen. Se on nimeltään On-Guard ja se tulee saataville yhtiön eurooppalaisille ja intialaisille asiakkaille.

  On-Guard -palvelun avulla käyttäjän ei tarvitse pelätä puhelimen hajoamisen jälkeisten korjauksien maksuista. Jos puhelimeen on ostanut On-Guard -palvelun, OnePlus korjaa laitteen ilman lisämaksuja. Verkkosivuillaan OnePlus listaa esimerkkejä laitteen hajoamisesta. Esimerkkitapauksia ovat esimerkiksi näytön hajoaminen, puhelimen putoamisesta johtuvat vauriot tai puhelin on kastunut. Koko lista näkyy palvelua ostettaessa.

  Palvelun voi ostaa samalla, kun tilaa OnePlussan älypuhelinta. Jos ei kuitenkaan silloin sitä ole ostanut ja sen kuitenkin haluaisi, pitää se käydä hankkimassa 15 päivän kuluessa puhelimen hankkimisesta. Joten jos olet jo hankkinut OnePlus Onen tai 2:n, palvelua ei välttämättä voi enää puhelimeesi hankkia. On-Guard maksaa vuodeksi 39,99 euroa ja kahdeksi vuodeksi 64,99 euroa.

  ”On-Guard -palvelu tulee saataville myös OnePlus X -puhelimelle, kunhan se saapuu myyntiin”, blogikirjoituksessa kerrotaan. Toistaiseksi palvelu ei tule vielä saataville Pohjois-Amerikkaan, mutta yhtiö pyrkii tuomaan sen myös sinne.

  [​IMG]
  OnePlus X edestä

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju