Mobiili.fi OnePlus tarjoaa korvauksia – uudet latausjohdot saattavat aiheuttaa vahinkoja

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 26/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2081
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  OnePlus 2:n rinnalla lanseeratut lataustuotteet saattavat aiheuttaa ongelmia tiettyjen laitteiden kanssa


  OnePlus ilmoitti tänään, että yhtiön myymät uudet USB Type C -lataustuotteet saattavat tietyissä käyttötilanteissa aiheuttaa ongelmia. Tuotteiden ostajille tarjotaan tästä syystä rahoja takaisin.

  OnePlus kertoo havainneensa, että uusi USB Type C -latauskaapeli ja USB Type C -adapteri eivät ole yhteensopivia kaikkien kolmannen osapuolen laitteiden kanssa. Ongelman syynä ovat tuotteissa käytetyt 10 kilo-ohmin vastukset, sillä Type C -liitäntästandardi vaatii nykyisin 56 kilo-ohmin vastuksia.

  Uudet OnePlus-kaapelit ja -adapterit on tarkoitettu käytettäväksi enintään 2 ampeerin virtalähteiden kanssa. Tiettyjen pika-latausta tukevien puhelinten ja kolmen ampeerin virtalähteiden kanssa käytettyinä OnePlus-tuotteet voivat siis aiheuttaa vahinkoa muun muassa virtalähteelle.

  OnePlus takaa, että tuotteet ovat turvallisia OnePlus 2:n kanssa käytettyinä. Samoin kaikki CE-, CCC- tai UL-luokituksella varustetut laturit toimivat OnePlus-latausjohdon ja -adapterin kanssa turvallisesti.

  Mahdollisten vahinkojen tai toivottua hitaampien latausnopeuksien vuoksi OnePlus on kuitenkin valmis korvaamaan kaapeli- ja adapteriostot asiakkailleen. Korvausta voi tarvittaessa hakea erityisen korvauslomakkeen avulla. OnePlus 2 -puhelimen mukana tulleita tarvikkeita yhtiö ei kuitenkaan korvaa, sillä ne toimivat oikein kyseisen puhelimen kanssa.

  [​IMG]
  OnePlus selittää uuden Type C -kaapelin toimivuutta eri tilanteissa

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju